A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a
ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár
tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra
lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket
olvastam javítsatok ki léci!
Ja, ez kimaradt az előbb:
A mostani hőgörbém:
[link]
Terhesgörbém (vetéléssel végződött):
[link]
2011. dec. 8. 12:12
102/342 A kérdező kommentje:
ja rosszul mondtam a 35,8 -as hőt!!bocsi!!azért piros mert azt hittem aznap reggel,hogy elaludtam és fölugrottam az ágyból és utána nem mértem meg azonnal a hőmet csak miután megittam a kávét!!amúgy nálam sűrűn előfordul,hogy nem alszok 5,6 órát!!sajnos!!most hol tartasz a ciklusba??mikor kellen nem meg jönnie??de tudom így se számít ez a hő!!mármint a pirossal jelölt!!ugye??akkor még két hét van??igaz??a nem vártig!!
103/342 A kérdező kommentje:
sajnálom,hogy elvetéltél!!és végül is mikor volt a pé-d??
Na majd kiderül, de szerintem olyan 2 hét van a nem vártig. Melyik ciklusommal kapcsolatban kérdezted a peteérést?
2011. dec. 8. 12:22
105/342 A kérdező kommentje:
most nekem két hét vagy neked??nem értem már bocs!!tiszta hülye vagyok!!amikor babás lettél mikor volt a pé-d??én arról kérdeztem!!már volt most ebbe a hónapba pé-d??mikor tesztelsz??
Tulajdonképpen mindkettőnknek kb. 2 hét. :) (a mostani ciklusomat is belinkeltem az előbb, ott láthatod, hogy éppen most volt ovulációm)
Amikor babás lettem uh-val követtük a változásokat, majd a H betűvel jelölt napon tüszőrepesztőt kaptam. Annak hatására lett ovulációm.
2011. dec. 8. 12:40
107/342 A kérdező kommentje:
a pé-kor és beágyazódásnál nem le kellene esni a hőnek??én úgy tudom mind a két alkalommal leesik!!vagy nem jól tudom??és azt szeretném kérdezni pé-kor mi a tünet és beágyazódáskor mi a tünet??volt,hogy jó hosszú voltak a ciklusaim de már két hónapja kicsit rövidebb!!múlt hónapba(nov.) 30 napra jött meg előtte pedig 32 napra(okt.)!!akkor most neked 32 napon volt ovud??jól látom??
108/342 A kérdező kommentje:
haho itt vagy??valami rosszat mondtam(írtam???))
De igen, le szokott esni pé-kor. Miért? Elhangzott az ellenkezője?
Belinkelek neked egy oldalt, hátha nem ismered. Szerintem igen hasznos azok számára, akik még nem mozognak otthonosan a témában.
[link]
2011. dec. 8. 13:36
Ja, azt az előbb kifelejtettem, hogy beágyazódáskor (illetve annak környékén) valóban általában leesik a hő néhány tizedet, de annak nincs köze a beágyazódáshoz, ezért nem szabad azzal összefüggésbe hozni. Ezt a hőleesést egy 2. ösztrogénhullám eredményezi.
Jó jelnek inkább az ekkortájt jelentkező pecsételő vérzést/barnázást mondják.
2011. dec. 8. 13:41
Kapcsolódó kérdések: