A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket olvastam javítsatok ki léci!
Na itt vagyok, szia-szia! Kb. 1 órája értem haza a suliból, és csak most jutottam ide....
Hát nézzük csak... Azt mondtad, hogy péntekre nem várod. Mára 2 tizeddel visszaesett a hőd (ha jól emlékszem, tegnap 36,8-at mértél), bár semmi előjelét nem érzed a mensinek. Most aztán tényleg föladtad a leckét!!! Fogalmam sincs, mit gondoljak. .....Mivel nem olyan régóta méred a hődet, így nem igazán tudjuk, hogy mennyi lenne az alaphőd, amihez viszonyítsunk. Mert tfh. ha 36,3-36,4, akkor ez a mai 36,6 önmagában semmi rosszat nem jelent, mert nem esett vissza a cover line alá. Főleg nincs baj, ha utána visszasétál a magasabb régiókba. De ha itt marad, se gond, csak ne menjen lejjebb.
Ez mind persze nem aranyszabály, de optimális esetben így működünk. ....ami alól azért természetesen kivételek mindig vannak....
Én ma a suliban majd' elaludtam, és most is elég nyamvadt vagyok, meg rettentő sokszor kellett/kell vécére mennem...
Az általam eddig leírtakon kívül más egyebet nem tapasztaltam magamon.
A te esetedben akkor viszont már értem a dolgokat. Talán érdemes lett volna az első ébredésnél (is) megmérni, de hát ki gondolta volna, hogy nem igazán tudsz majd rendesen visszaaludni... Szerintem egyelőre túl nagy jelentőséget ne tulajdoníts a mai hődnek (főleg, hogy semmi jel nem utal mensire), majd meglátjuk, holnap mit mutat a hőmérő. :)
Nekem pl. a gombócérzés a torkomban egy furcsa újdonság, amire nem nagyon találom a választ. Aztán az is érdekes, hogy eddig "mindig" herpesz jött ki a számon, amikor koraterhes voltam, és ez most is jelentkezett. Ez - ha jól emlékszem - egyfajta immunreakció...
Aztán fáradtabb vagyok, és bármikor képes lennék aludni. Krémes fehér folyás és gyakori pisi, no meg a hasamba néha beleszúr.... De lehet, hogy csak simán felfáztam??? hmmmm.... Majd kiderül.
Nekem 9-én vasárnap kellett volna, hogy megjöjjön (a ciklus.hu szerint).
A beágyazódás mostanság fejeződhet be nálad, amennyiben megtermékenyült a petesejt. Nem feltétlenül biztos, hogy korai lenne a pénteki tesztelés, de a biztosabb eredmény érdekében célszerűbb lenne várnod néhány napot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!