A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket olvastam javítsatok ki léci!
Jaaaj bocsi, csak egy kis dolgom akadt, de most már itt vagyok. Bár később megint elfoglalt leszek, mert majd főzök.
Ezek a tünetek mind helyénvalók, eléggé baba-gyanús a dolog, de semmiképpen nem akarlak hamis illúziókba kergetni, nehogy aztán csalódni kelljen a végén. Fehér, krémes folyásod van-e? (persze ez sem törvényszerű, csak elég gyakori jel)
Nekem ebben a ciklusban elég idétlenül alakult a görbém (mondjuk legtöbbször elég rendhagyó szokott lenni, úgyhogy nem is nagyon csodálkozom), de mégis valahogy olyan "más" érzésem van. A ciklus.hu szerint 9-én kellett volna megjönnie.... A sok alváson, és nagyfokú fáradtságon kívül nem sok változást észlelek, bár kicsit krémes jellegű folyás és enyhe hasszúrka nekem is van. Viszont nem hinném, hogy terhes vagyok, mert eddig mindig borzasztóan fájtak és megpüffedtek a melleim, amikor terhes voltam, már rögtön a legelejétől....
Nem csináltam tesztet, nincs itthon, és itt Waregemben abban a bevásárlóközpontban, ahova mi járunk, nem lehet kapni. ....Majd megnézem másikban, vagy marad a gyógyszertár...
Ja, kb. 2 hete állandóan gombóc van a torkomban, és ezt nem igazán tudom hova tenni... Mondjuk ilyen terhestünetről még nem igazán hallottam... :DDD
Egyébként a terhességre megvan az esélyem, mert a tojcsis napokon (is) együtt voltunk a férjemmel, csak hát nem akarom bebeszélni magamnak. Várok még valamennyit, aztán majd lesz valami.... ;)
Persze, majd írok, de remélem, te is elújságolod majd! ;)
Szerintem a has azért feszül olyankor, mert a méh növekszik... Viszont a kalkulátor nem tud 100%-ig pontos eredményt adni, mert nem tudhatja a tényleges ovulációd időpontját. Ha a te luteális fázisod 14 napos szokott lenni (általában ennyi szokott lenni), akkor az általad észlelt ovu napjához azt add hozzá, és megkapod a tényleges eredményt.
Nincs hányingerem, érdekes módon az nálam ovukor szokott leginkább jelentkezni. Gombóc az van a torkomban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!