Korai volt a tesztelés?
A Medilab tesztet ismeri valaki?Ma reggel negatívat teszteltem vele.Elvileg pénteken kellene nem megjönnie. Gyógyszert szedtem,áprilisban abbahagytam,de nagyon szépen beállt 28 naposra a ciklusom utána is.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
10.12-es! miért lesz orvos? Régóta nem jön össze a baba?
Kedves Kérdező!
Ha nem jön meg rendesen sztem csinálj egy tesztet. Azzal nem veszítesz sokat!
Mi újság Kedves Kérdező?
Megjött?
lg
Szia 21.15!
Igen sajnos megjött.Nagyon szomorú vagyok,mert biztos vagyok benne hogy ott volt vagy a van a baba.Ha elmúlik még csinálok egy tesztet,mert megakarok róla bizonyosodni,hogy nem terhesség alatti menstruációm volt,bár erre szerintem kevés az esély,éreztem hogy ott volt,csak biztos elment...:(
Sziasztok Csajok!
Látom sajnos senkinek nem jött össze ebben a hónapban, de talán a következőben sikerül.
Írjatok majd, hogy mi a helyzet!
(első oldal 10:42-es voltam) :)
Igen! Ez jó ötlet! Ne hagyjuk, hogy kihaljon a fórum! Írjatok mi van Veletek!
lg
Sziasztok
Ma elmentem a háziorvosomhoz, mert már 2,5 hónapja nagyon hullik a hajam. Megtapogatta a pajzsmirigyemet és azt mondta szerinte alulműködik. Holnap megyek vérvételre, később pedig pajzsm. UH-ra.
Lehet ezért nem jön ez a bébi...:S
Remélem nem lesz gond.
Szorítsatok!
Tőlem ma vettek vért, holnap meg megyek pajzsm. Uh-ra. Ideges vok nagyon.Remélem nem lesz nagy baj.
lg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!