Korai volt a tesztelés?
A Medilab tesztet ismeri valaki?Ma reggel negatívat teszteltem vele.Elvileg pénteken kellene nem megjönnie. Gyógyszert szedtem,áprilisban abbahagytam,de nagyon szépen beállt 28 naposra a ciklusom utána is.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Nekem már volt álpozitív tesztem, de reméljük Nálad nem ez a helyzet. Én gyorsan elmennék a gyógyszertárba és vennék egy újabb 20-as tesztet!
Szurkolunk!
Én úgy tudom, hogy a medilab és a gabriel is 20-as!De lehet, hogy én tévedek!
Mindenesetre, ami pozitív az pozitív! Halkan, de gratulálok!
lg
Sziasztok!
Nagyon úgy érzem hogy baba van a dologban,az előbb olyan rosszul lettem,szédültem,kiment az erő a lábaimból,nincs étvágyam és most már hányingerem is van,ráadásul olyan furán görcsölget a hasam,ez nekem nagyon gyanús. Az előbb mondtam meg apának,elkezdett aggódni,hogy nem vagyok jól,de mondtam neki hogy túlélem és dolgozzon nyugodtan.Hoz nekem 10-es érzékenységű tesztet és holnap vagy holnapután megcsinálom.Szorítsatok hogy az is pozitív legyen!Egyébként a női megérzésem már régen azt súgja,hogy valaki helyezkedik.Mindenképpen megírom mi a helyzet,és köszönöm az eddigi válaszokat és gondolok rátok így ismeretlenül is!:)
Sziasztok!
Első oldal 10:42-es vagyok.
Máig reménykedtem, de sajnos délután megjött. :(
Talán majd a nyaralás alatt sikerül összehozni a kistesót.
Ott legalább nyugi lesz.
Többieknek sok sikert!
Szia 10.42!
Sajnálom,hogy megjött!Együttérzek veled! Fel a fejjel tudod új hónap új remény!Tiszta szívből kívánom,hogy teljesüljön az álmod,szorítok Neked!:)Legyen szép nyarad!:)
Sziasztok!
Sajnálom 12.12-es!Legközelebb biztos sikerül,tartsál ki!
Én meg barnázgatok,ideges vagyok,remélem mégsem jön meg.:(Szorítsatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!