Korai volt a tesztelés?
A Medilab tesztet ismeri valaki?Ma reggel negatívat teszteltem vele.Elvileg pénteken kellene nem megjönnie. Gyógyszert szedtem,áprilisban abbahagytam,de nagyon szépen beállt 28 naposra a ciklusom utána is.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Ne add fel kedves utolsó. Péntekig még bármi lehet!Semmi nincs veszve. A pecsételés meg akár biztató is lehet.
Nekem szerdán kellene megjönni, de ha a pé-et nézem, akkor pénteken. Én is teszteltem reggel egy negatívat, de ettől eltekintve még reménykedem, hiszen nagyon korán vunk még. Ilyenkor egy-két nap rengeteget számít!
lg
Köszönöm mindenkinek aki írt.:)
Kedves 19.31-es! Kérlek ne add fel,még semmi nincs veszve,még nem jött meg.Fel a fejjel!:) Milyen érdekes,hogy ennyire hasonlóak a körülményeink.Hát elég nagy lesz a korkülönbség,de csak az a lényeg,hogy sikerüljön. Köztem éa hugom között majdnem 6 év a korkülönbség és mi nagyon jó tesók vagyunk.:)
Egyébként ma egész nap görcsöl a hasam,remélem a baba miatt...
Sziasztok!
en is hasonlo cipoben jarok:) nekem jun. 13.an volt utolso menzim, de hosszabb ciklusaim vannak, igy peteeresem is kb 17./20. nap korliek... most vagyok a ciklus 28. napjan, de en is teszteltem mar ket negativat, egyiket ma reggel... :( erdekes pedig, mert van mar ket picurom (masfel ill. 3 eves) es mindkettonel a korai (28.napi) teszteles ellenere a 10es teszt mar halvanyan ugyan de kimutatta.... most meg semmi:( tudom tudom korai, en is nyugtagtanam magam ezzel, ha nem lennek tisztaban azzal h elozoleg ilyenkor mar pozitivat teszteltem ket terhessegnel is....
csutortokon lesz ket hete h egyutt voltunk parommal, remenykedek meg, mert ilyen tuneteim voltak h egyuttlet utani 5. napon pecsetelo verzes, par cseppecske, hasmenes, etvagytalansag( es ezek kozul egyik sem jellemzo, persze mindennek lehet mar oka is) , a pecsetelo verzes meg jelentette az esetleges megkesobbi ovulaciot is, akkor viszont mar nme voltunk egyutt, az mar a ciklus 21. napja volt...
Sziasztok!
Ma reggel megint negatívat teszteltem,nem tudtam várni.Még mindig görcsöl a hasam és egyfolytában úgy érzem hogy meg fog jönni. Remélem most van a beágyazódásom és azt érzem.:)Pénteknél előbb biztos nem csinálok tesztet,ha addig nem jön meg.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!:)
Sziasztok!
Tegnapi 10:42-es vagyok.
Mai teszt eredménye: negatív. :(
Még azért reménykedek, volt már, hogy 35 napos volt a ciklusom.
Ha szombatig nem jön meg, akkor csinálok még egy tesztet.
Kedves Kérdező!
10-es teszttel teszteltél? Még mindig van remény ne izgulj! Olyat is hallottam, hogy csak 7 napos késést mutatott ki a teszt (bár ez ritka).
Nekem ma jöttek meg a 10-es tesztek, úgyhogy reggel ki is próbálom!
Szorítsatok!!! :)
lg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!