Korai volt a tesztelés?
A Medilab tesztet ismeri valaki?Ma reggel negatívat teszteltem vele.Elvileg pénteken kellene nem megjönnie. Gyógyszert szedtem,áprilisban abbahagytam,de nagyon szépen beállt 28 naposra a ciklusom utána is.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Köszi a választ én is így gondoltam,csak sokan mondták körülöttem,hogy próbáljam meg hátha már kimutatja.
Azért én még reménykedek...:)
28 és 29 -én voltunk együtt,tehát vagy 12 vagy 13 nappal vagyok utána.
Még várok...
Szia!
Én is pont így vagyok mint te. :)
Csak nekem 31 napos a ciklusom, és mi is 28-29.-én voltunk együtt. Nekem holnap kellene megjönnie.
Lehet, hogy 1-2 nappal elcsúsztatok, mert az ovu. naptár szerint, ha júni 18.- án volt meg a mensid, akkor a 30.-1.-2. a 3 legtermékenyebb napod.
De elméletileg még így is összejöhet egy kislány. :)
Nekünk így lett a kislányunk, de mi azt is akartunk. :)
Most fiúra gyúrunk.
Holnap csinálom az tesztet! :)
Majd írj, hogy mi volt!!
Biztos, hogy korai volt még. Én is reggel teszteltem egy negatívat. Szerdán lenne a 28. napom, de mivel csak a 16.on volt pé-m ezért sztem nekem is péntek lenne az ideális tesztnap :)
Szerintem vegyél egy 10-es érzékenységű tesztet és próbáld meg szerdán reggel! Én is így teszek:)
Szorítok!
Köszönöm a válaszokat! Kedvesek vagytok!:)
Szia 10.42-es!:)
Múlt hónapban 17-én jött meg a mensim,ezért számolom úgy hogy most is pénteken kell megjönnie,mert 28 naposak a ciklusaim. Már van egykisfiam aki áprilisban múlt 5 éves,és jó lenne már neki egy tesó és én is úgy számoltam,hogy kislány lesz ha 28-án jött össze és kisfiú ha 29-én. Mi most kislányra gyúrunk és reménykedünk.:)
Az utóbbi napokban elég érdekesen éreztem magamat,hasfeszülés,mellérzékenység és néha szédelgés,de ez a mensi előjele is lehetett vagy a nagy meleg.Most is olyan furán görcsölget a hasam. te érzel ilyesmit?
Remélem egy kistesó készülődik.:)
Nagyon szorítok Neked és írd meg holnap mi az eredmény,szorítok!:)
Kedves 12.51-es!Oké szerdán megpróbálom. Hol lehet venni 10-es érzékenységű tesztet?
Szorítok neked nagyon!:)
Én vateráról rendeltem! 5 db 325 Ft-t! Ára ellenére megbízhatóak, mert utána néztem!
A Qupido és az Acon nevű terhességi teszt is 10-es, ezek sztem gyógyszertárba beszerezhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!