Korai volt a tesztelés?
A Medilab tesztet ismeri valaki?Ma reggel negatívat teszteltem vele.Elvileg pénteken kellene nem megjönnie. Gyógyszert szedtem,áprilisban abbahagytam,de nagyon szépen beállt 28 naposra a ciklusom utána is.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Sajnálom ami történt! Őszinte részvétem!
Remélem hamarosan örülhettek valaminek vagy inkább valakinek...:)
Szia 20.19-es!
Köszönöm az együttérzést,jólesik.
Nem tudom,hogy holnap reggel teszteljek-e?
Most is görcsöl a hasam igazából mindig érzem,csak néha egy fokkal erősebben.Remélem nem mensi miatt,hanem valaki helyezkedik odabent...:)
Én tesztelnék :) Nem bírnám ki!
Nekem ma is negatív! :( De több tesztet már nem csinálok! Max szombaton vagy vasárnap, ha addig sem jön meg! Úgy érzem nekünk most sem lett szerencsénk!
Mióta próbálkoztok?
Szia 07.11-es!
Mi igazából még csak most kezdtük és azt hiszem hogy ez nem az én hónapom.:(Ma megint csináltam tesztet és negatív lett az egyik a másik meg értékelhetetlen,a kontrollcsikk alig látszott.Fáj a hasam mint mielőtt megjön,de ezek most talán inkább mensis fájások...Ha nem jön meg holnap azért megint csinálok egy tesztet,mert holnap kellene megjönnie.
Én azért drukkolok Neked hátha mégis sikerül a baba!:)
Nekünk már ez a harmadik hónap! Nem gondoltam, hogy ilyen nehezen jön össze. Pedig dolgozunk rajta :)
Még mindig nem jött meg. Kíváncsian várom a holnapot...
Nálad/Nálatok mi újság?
Szia 21.02!
Sajnálom hogy megjött,biztos nekem is reggel fog.Nagyon megvannak duzzadva a melleim és az erek is nagyon látszanak,fájdogál a hasam alja.Hát ki tudja hogy ez most mensi tünet vagy baba tünet,jó lenne ha az utóbbi lenne.Tudod a remény hal meg utoljára!:)
sziasztok!
Nem tudom hogy örüljek-e!?Csináltam egy medilabos tesztet az halvány pozitív lett,és csináltam egy gabrielt az viszont totál negatív.Úgy tudom hogy a medilab 20-as érzékenységű a gabriel pedig 25-ös.Gondolom ez lehet a magyarázat hogy a medilab mutat halvány pozit.Nagyon halvány barnázgatásom van szinte semmi,és iszonyatosan fáj a fejem.:(Szerintetek most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!