Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai lett volna a tesztelés?

Korai lett volna a tesztelés?

Figyelt kérdés
35 napos ciklusaim vannak (+- 2 nap), tegnap vagy ma kellett volna megjönnie papírforma szerint. Csináltam egy tesztet, negatív lett. Szerintetek korai lettem volna, vagy valóban negatív?
2011. aug. 6. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem még korai volt, bár attól függ hogy milyen érzékenységű tesztet csináltál.
2011. aug. 6. 13:21
 2/10 A kérdező kommentje:

Hú, hát én ennyire nem értek hozzá :) Az első baba azonnal megfogant.

X-epiles volt, mit keressek a papírján?

Azért teszteltem, mert hosszú ciklusaim vannak, és úgy tudom, minimum két hét kell ahhoz hogy kimutassa a teszt.

2011. aug. 6. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta egyszer a doki, hogy a terhességi tesztek különböző mértékű HCG Béta szintre vannak beállítva, tehát ha a te hormonod még nem érte el azt a szintet, amire az aktuális teszt szintje be lett állítva, negatív eredményt fog kimutatni.
2011. aug. 6. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg, addig esélyes, hogy baba van, csak korai volt a teszt. Két nap múlva próbáld újra, a 10-es a legérzékenyebb fajta.
2011. aug. 6. 13:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Ezt találtam: 25mlU/ml. ez milyen érzékenységű? Milyet vegyek?
2011. aug. 6. 13:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Most látom az utolsó választ... Akkor veszek egy 10-eset. rossmannban szerintetek lehet ilyet kapni, vagy csak patikában?
2011. aug. 6. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:
A leírásban mindig benn van az érzékenység. De bizonyos nap elteltével már mindegy, mert két naponta duplázódik a HCG mennyisége a vizeletben. Szerintem ezért ne vegyél újabb tesztet.
2011. aug. 6. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

10-es érzékenységűt a DM-ben is találsz.Clear Blue a neve, azt nem tudom, hogy a Rossmannban van-e.Kb.2000Ft.

De ha vársz egy pár napot, és reggeli, koncentráltabb vizeletből tesztelsz,akkor a 25-ös is elég lehet.

Drukkolok!:)

2011. aug. 6. 14:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várok akkor egy pár napot :)
2011. aug. 6. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem elvileg 28-29 naposak a ciklusaim,a kislányomnál nemvárt után 4 nappal,most pedig 10 hetes vagyok,a nemvárt után 5!nappal lett csak pozitív még a 10-es érzékenységű is.nem vagyunk egyformák,türelem!!!

2011. aug. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!