Korai volt a tesztelés?
A Medilab tesztet ismeri valaki?Ma reggel negatívat teszteltem vele.Elvileg pénteken kellene nem megjönnie. Gyógyszert szedtem,áprilisban abbahagytam,de nagyon szépen beállt 28 naposra a ciklusom utána is.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Szia 13.29-es!
Nekem sajnos nincs 10-es tesztem,nem is biztos hogy itt helyben hozzájutok,mire meg megrendelném és ideérne már lehet hogy kimutatja az erősebb teszt is.
Neked viszont nagyon szorítok holnap,majd írd meg hogy sikerült!:)
Nekem sajnos azóta is nagyon fáj a hasam és a derekam,de mensi sehol...
Míg nem jött meg van remény :)
Sajnos mégsem jöttek meg ma a 10-es tesztek! De van itthon pregimax, úgyhogy mindenképpen megpróbálom reggel.
Majd megírom mi lett az eredmény.
Szia 17.02-es!
Majd holnap feltétlen írd meg mi lett a teszt eredménye.:)
Drukkolok nagyon!:)
Szia 07.21!
Sajnálom hogy negatív lett a teszt,de amíg nem jön meg addig van remény!Ne add fel én továbbra is szorítok Neked!:)Kitartás!:)
Szia 19.31-es!
Neked mikor nem kellene megjönnie?Nekem nagyon görcsölget a hasam napok óta de nem jön meg,de egyfolytában azt érzem.Péntekre nem várom és kíváncsi vagyok mi lesz. Szorítok Neked hátha mégis pozitív lesz az a teszt!:)
Ne szomorkodjunk! Még semmi nincs veszve!
remélem csak nagyon türelmetlenek vunk!
lg
Sziasztok!
Idegörlő ez a várakozás.Sajnos reggel meghalt a férjem nagypapája úgyhogy ez még rádob egy lapáttal a hangulatomra.:(
Remélem mindenki aki szeretne hamarosan pozitívat tesztel!:)Drukkolok!:)Írjatok,hogy kivel mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!