Ki nem várja a hónap végére?
Figyelt kérdés
Nekem 29-én lenne a következő menstruációm(ami remélem,nem lesz!!!!).Aki szintén ezekben a napokban nem várja,érez valami gyanúsat?2011. jún. 25. 14:39
21/23 A kérdező kommentje:
Nekem azért furcsa,mert a lánykám első hónapban összejött.De a kistesó nem akar jönni...
2011. jún. 30. 11:44
22/23 anonim válasza:
Első vagyok. ma teszteltem egy halvány POZIT:)
23/23 anonim válasza:
Harmadik vagyok. Gratulálok!!!!
Nekem még nem jött meg, ma vagyok a 28. napon, de mostanában csak a 30. napon jön meg, szóval ez nem jelent semmit. Viszont gyanús, hogy állandóan éhes vagyok, tudom mensi előtt is éhesebb vagyok a kelleténél, de most gyanús. tegnap este fél óránként jártam pisilni. De mondjuk én sokat iszom. Egyébként nem érzem magam várandósnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!