Kik azok akik hónap végére nem várják, és ovuláció környékén vannak! Hogy vagytok? Próbálkoztok?
Én múlt hónapban voltam orvosnál,már 50napokra jött meg a menstruációm újra próbálkozunk!
A ciklus.hu szerint a hétvégére várhatom az ovulációmat, de már a héten esélyes vagyok babára,kritikus napok jönnek, ha a tegnapi célba érne kislányra lennék esélyes!!
Már már fanatikus vagyok, ne haragudjatok érte,de úgy izgulok!
Hol van még mikro tesztelhetek!
ááá pont itt szenvedek 17 cn en vagyok...tr még sehol...
:(((
2 naponta szexelünk de kezd gépies lenni
de lemaradni sem akakrok róla
milyen jó lenne tudni előre nem??mikor van tr
Hát igen sokkal könyebb lenne,sógornőm 5éve várja a csodát, mi még csak most izgulunk!
Mi is este reggel, még ébren se vagyunk de már igyekszünk,hogy megfoganjon!
27-én nem kellene hogy megjöjjön!
Neked??
Sziasztok! Nekem 17.cn van ma.
Elvileg hétfőn volt ovum (ovuteszt vasárnap volt utoljára pozi), tegnap fel is ugrott a hőm, de ma megint annyi mint a ciklus első felében. Nem tudom hogy most mi van? Remélem ma is tudunk együtt lenni, hátha csak ma volt az ovum.
kedves utolsó muti a görbéd (első vagyok)
nekem is a nyák meg a méhszáj jelzi hogy lesz, vagy próbálkozik
de olyan mintha nem tudna megrepedni vagy nem tom
:((
pedig iszom a cicka-málnát is
húú de szép a tiéd..sztem 15 cn e esélyes voltál tr re:))
de még jó lenne ha holnap feljebb menne, ha nem megy akkor nem volt még nálad sem
nekem ma egész nap szurkál a petefészkem:))
remélem kiszabadul a tüszőm:))
Sziasztok csajok!
Örülök,hogy ennyien itt vagytok!
Igen mi is próbálkozunk, én sem hőmérőzöm nem tesztelem,csapott már be!
Csak szeretjük egymást!
Remélem a legjobbakat nektek és magunknak is!:)
Sziasztok Lányok!
Nálam annyi változás van,hogy ma délután pecsételést láttam a bugyimon,de a legrégebbi együttlétünk is 3 napos,lehetne ez szerintetek beágyazódás??
3nap alatt???
JAjj úgy izgulok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!