Kik azok akik hónap végére nem várják, és ovuláció környékén vannak! Hogy vagytok? Próbálkoztok?
Figyelt kérdés
Én múlt hónapban voltam orvosnál,már 50napokra jött meg a menstruációm újra próbálkozunk!
A ciklus.hu szerint a hétvégére várhatom az ovulációmat, de már a héten esélyes vagyok babára,kritikus napok jönnek, ha a tegnapi célba érne kislányra lennék esélyes!!
Már már fanatikus vagyok, ne haragudjatok érte,de úgy izgulok!
Hol van még mikro tesztelhetek!
2010. nov. 9. 17:33
11/12 A kérdező kommentje:
sziasztok lányok!
ki hogy van??
Én elkaptam egy vírust két napja hányingerem volt,tegnap már hánytam is, szúrkál az alhasam,meg petevezeték környékén!:S
2010. nov. 17. 17:03
12/12 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok lányok?Én ma vagyok a 29napon, ma reggel egy gabrielt ellőttem, de negatív lett!
Apa nagyon szomorú volt!
2010. nov. 22. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!