Ki nem várja a hónap végére?
Nekem se jött meg még.Remélem nem is fog.Igaz tegnap negatív teszt(25ös),de elképzelhető,h.hamar csináltam.Én mint irtam:érzékeny mellbimbók,mellfàjás,bő folyás,néha nyomás érzés a méhemnél-olyan megjön érzés már napok óta.Tk.szerintem is baba van.Mindenkinek nagyon szorítok,hogy sikerüljön!
2011. jún. 27. 17:19
12/23 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a nyomásérzés van!Én már voltam terhes(4 éves a lányom),meg sajnos egy vetélésem is volt.DE ezt egyik terhességnél sem éreztem.Bár azt mondják,minden terhesség más...Írsz majd te is,ugye,ha pozit tesztelsz????:-)))
Persze írok neked.Most várok 1hetet,ha addig nem jön meg tesztelek.Nekünk még nincs babánk,de már nagyon szeretnénk a párommal.Te is irj,ha teszteltél.Drukkolok neked.
2011. jún. 27. 22:26
14/23 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi jele a menszesznek...
Sziasztok!
Sajnos nekem tegnap délelőtt 46 nap után megjött. :(
Mindenkinek szurkolok, hogy ebben a hónapban sikerüljön a baba.
TK
2011. jún. 29. 10:28
2011. jún. 29. 14:18
17/23 A kérdező kommentje:
Ma délután megjött.Ennyit a tünetekről...pedig ma reggel hánytam is...
Első vagyok. igazán nem értem, hányás....meg menstruáció? basszus. összes reményem elszállt:( én holnapra nem várom:(
kitartás!!! Drukkolok júliusra!!
2011. jún. 29. 18:47
Sziasztok!Nekem is megjött ma reggel.Hát tényleg ennyit a tünetekről.Soha nem voltak még ilyenek mensi elött,ezért is reménykedtem.De ez hülyeség.Többet nem fogok a tünetekre alapozni,a biztos a pozitív teszt,és a mensi elmaradása.Se a folyásnak,mellfájdalomnak,stb.nem szabad hinni.Ne haragudjatok a fogalmazásért,de nagyon szomorú vagyok,hogy a testem így be tud csapni.De tudom,hogy van még remény,hisz nekem ez volt az első clostys hónapom.Pedig azt hittem,elsőre sikeres lesz.Holnap m1ek a 2.adagomért.Ugyhogy lányok tudom,hogy nehéz,tudom hogy szomorúak vagytok,de fel a fejjel.Nekünk is sikerülni fog.Csak nem szabad elhagyni magunkat,tovább kell próbálkoznunk.Hisz talán nem véletlen ez a mondás:Türelem rózsát(nekünk babát)terem.Sok sikert mindenkinek!
2011. jún. 29. 23:40
Harmadik vagyok. Nekem még nem jött meg, de ma csak a 27. napon vagyok. Nem érzek semmit, csak ugyanazt, mint mensi előtt szoktam.
Sajnálom, hogy megjött nektek, de saját tapasztalatból tudom, hogy semmi tünetnek nem szabad hinni, csak a pozitív tesztenk. Nekem volt, hogy a jóstesztjeim egyre erősüdtek, már elhittem, hogy sikerült, aztán megjött. Szóval nem szabad ennyire a tüneteknek bedőlni...
Mindenkinek szívből kívánom, hogy mihamarabb anya legyen. Csak lehet, hogy a megfelelő időt kell kivárni a baba érkezéséig!!!
2011. jún. 30. 10:01
Kapcsolódó kérdések: