Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hónap végére?...

Ki nem várja hónap végére? Gyertek osszuk meg a gondolatokat, tüneteket, örömöket, bánatokat.

Figyelt kérdés

ma 24. napon vagyok.

32

2009. aug. 24. 17:18
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
ez a sok válaszos kérdés folytatása?ha igen a kérdés feltevője tudni fogja h mire gondolok,ha pedig nem akkor bocsi!:)))))
2009. aug. 24. 17:42
 2/44 anonim ***** válasza:
első vok/Andi/,most olvastam a sok válaszos kérdést,írtad h nyitsz új kérdést ezzel a címmel!akkor jó helyen járok!én vok az az Andi aki annál a kérdésnél is írt!hát nekem ma van a pé-m,tehát nem hónap végére várom hanem későbbre de remélem azért nem bánod h írtam!nem szeretnék kimaradni a "bandából"!sok sikert mindenkinek!remélem ez a hónap már sikeresebb lesz!mindenkinek!
2009. aug. 24. 17:49
 3/44 A kérdező kommentje:

igen. a legutobbi folytatása.. itt még nem kelkl annyit lapozni:)

32

ja ki vagy?

2009. aug. 24. 17:49
 4/44 anonim ***** válasza:
Andi vok,de ezt írtam is!:))hát igen itt nem kell lapozni,hál istennek!:))már nagyon idegesített a sok lapozgatás!te mikorra nem várod?
2009. aug. 24. 17:56
 5/44 anonim ***** válasza:

sziasztok!

én mára nem vártam de sajnos amikor tesztelni akartam akkor vettem észre, hogy megjött:(:(

pedig minden tünetem megvan, ma kétszer is majdnem elájultam.

biztos nagyon beleéltem magam, de legalább kövi hónapra 3 tesztem is van

sok szerencsét mindenkinek

Eszti

2009. aug. 24. 18:11
 6/44 anonim ***** válasza:
szia Eszti!üdv a csapatban!sajnálom h megjött de ne add fel!új hónap,új remény!én mindíg így fogom fel!szorítok érted h a következő hónapban sikerüljön!amúgy régóta próbálkoztok?mi 15 hónapja!most fogom majd elkezdeni a 3 hónapos closti kúrát ha megjön!ha van kedved maradj velünk!
2009. aug. 24. 18:18
 7/44 anonim ***** válasza:
Andi voltam!
2009. aug. 24. 18:18
 8/44 anonim ***** válasza:
Én holnapra nem várom.Van kiemelve egy kérdésem "Mikorra ne várjam a görbém szerint?"Na ott megvan rólam minden infó,ha valakit érdekel,és kérdezni szeretne.
2009. aug. 24. 18:54
 9/44 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Zsu vagyok. Holnapra nem várom nem is jelentkeznek menzis tünetek. A cicibimbóim viszont megnőttek és ma már érzékenyek is lettek. Holnap reggel tesztelek és nagyon izgulok mert már volt egy vetélésem és nagyon szeretnénk a babát a férjemmel.
2009. aug. 24. 18:58
 10/44 anonim ***** válasza:
Én is tesztelek reggel,Zsu majd írd meg,mi lett,én is megírom:)
2009. aug. 24. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!