Ki nem várja hónap végére? Gyertek osszuk meg a gondolatokat, tüneteket, örömöket, bánatokat.
Figyelt kérdés
ma 24. napon vagyok.
32
2009. aug. 24. 17:18
31/44 anonim válasza:
Sziasztok. Az én sztorim kicsit fura, mert júl 19én volt meg utóljára 1 nap vérzés 1-2 nap barnázás. Voltunk együtt a párommal...majd aug 4én műtöttek epével. Hazajöttem és 8-án barnáztam. Nem rendszeres a ciklusom hol 30 hol 33. Már meg kellett volna jönie (ha 19-ét nézem) de semmi csináltam most reggel egy tesztet és hát határozottan negativ. Akkor inkább 8.ától számoljam szerintetek. amúgy kicsit duzzadtak a melleim. Néha görcsölgetek. Szerintetek? B22
32/44 anonim válasza:
Köszi Andi a bíztatást,az ovutesztek számomra is bíztatóak,csak nekem a férjem külföldön dolgozik,és 8-án elutazott,így csak 7-én tudtunk együttlenni,ahogy a görbén látszik,szóval a pé pedig 11-én volt talán,4 nap az kicsit sok,nem tudom,várta-e még valaki a petét:(Na majd kiderül,talán vannak még csodák:)
33/44 anonim válasza:
kedves Andy,csodák vannak,ritkán de vannak!:)))én olvastam olyat h a hölgy az egy héttel azelőtti spermiumokból lett terhes!és ez biztos mert utána már nem voltak együtt!szexeltek,rá egy hétre pé,és összejött a baba!ha jó minőségű a párod spermája akkor a 4 nap nem sok!sztem sikerült!
34/44 anonim válasza:
Hát,tök jó lenne,másfél éve ügyködünk:)
35/44 anonim válasza:
megértelek,mi meg 15 hónapja!már én is nagyon szeretném ha jönne a bébi:)))!remélem most már sikerrel járunk!neked most már elég nagy a valószinűsége h sikerült!nekem tegnap volt pé-m,majd elválik sikerült e!bízom benne!ha meg nem sikrült akkor marad a closti:(((!Andi
36/44 anonim válasza:
Nekem van egy kisfiam,lassan 3 éves lesz,de 5 év alatt jött össze.Szóval ezért aggódok,nehogy megint 5 évet kelljen várni:(Akkoriban hol 35,hol 50 napokra menstruáltam,szinte minden 2. hónapban cisztám volt,hát most legalább 30-32 napra jön meg mindig,ennyi előnyöm van,nem bánnám ha jönne a tesó,direkt kis korkülönbséget szerettünk volna,szóval már ideje lenne:)
Andy
37/44 A kérdező kommentje:
sziasztok nekünk ez a 31. honap, de most nagyonfáj a hasam, ez a 25. nmap még csak, de sztem megfog jönni, a mult honapban meg 35 napra jött meg.. de álltalában 29 napos..
2009. aug. 25. 13:20
38/44 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem is sajna negatív lett, én voltam aki mondta hogy 1 évig szünetelek is! Holnap megyek leszámolni:-(((
39/44 anonim válasza:
Zsu vagyok. Képzeld - lett a tesztem tök kivagyok annyira biztam benne hogy most lesz baba.
40/44 A kérdező kommentje:
sziasztok sajnálom a negativ tesztet. nekem nem kell tesztelnem, biztos hogy meg fog jönni, fáj a hasam, barnázok kicsit és olyan rossz a kedvem..
még csak a 25. napon vagyok..
2009. aug. 25. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!