Szerintem a 12.napon.Előtte az ovuteszt is pozi volt.
2009. aug. 25. 09:05
23/44 anonim válasza:
szia Betti!sztem is a 12. napon vlt pé-d!te voltál az aki a múltkor megjelölt myvipen?
teszteltél Zsu?és mi lett az eredmény?és a másik hölgy aki mára írta h tesztel?!
akiknek nega lett nagyon sajnálom!
2009. aug. 25. 09:45
24/44 anonim válasza:
Andi voltam!:))
2009. aug. 25. 09:46
25/44 anonim válasza:
igen én vagyok,betty
2009. aug. 25. 09:53
26/44 anonim válasza:
Én teszteltem negát sajna,igazából nem is nagyon vártam,hogy babás leszek,mert nem nagyon voltunk együtt pé környékén,a görbémen látszik,csak hát épp az volt a tünet,hogy nincs tünet.Még a mellem sem fájt kicsit sem,pedig mindig szokott.És ez a hő?Hát érthetetlen,lefelé kéne mennie,erre most indul felfelé,szóval x-akták:)Itt a görbe:
Sziasztok! Én 30-ára nem várom. Nekem már néhány napja erős mindjárt megjön érzésem van, tegnap óta kicsit fáj a hasam és fel vagyok puffadva. A melleim csak egy picit teltek, mint mindig. A derekam majd le szakad, de ez már két hónapja így van folyamatosan. Szóval, nekem meg fog jönni.
2009. aug. 25. 10:33
28/44 anonim válasza:
a 15 napon volt sztem pé-d!és azóta már sztem meg kellett volna jönnie!lehet h korán teszteltél!látom az elmúlt napokban csináltál ovutesztet,hármat is és pozik lettek!és mivel pé-d az régebben volt,nem hiszem h azért lettek pozik...:)))))))))))!sztem van ott valami!tesztelt 2 nap mulva ismét,reggeli első pisiből,és feltétlenül írd meg mi volt!amúgy h szólíthatunk?csak h tudja mindenki h mikor ki ír!én Andi vok!
2009. aug. 25. 10:33
29/44 anonim válasza:
Szia Andi,én is Andy vagyok:)Az ovutesztek úgy lettek pozik,hogy halványak,de erősödnek.Csatolok egy képet amin a mai ovu is rajta van már,de nem első pisis,előbb csináltam (a többi első pisis),és szerintem erősödik,hát nem tudom,itt a kép,nézzétek meg ti is,mit láttok.
Hát kedves névrokon...!sztem ez most így pont megfelel jóstesztelésnek,és amint látomerősödik napról napra,ezért merem hinni h sztem babás vagy!csak még nagyon fiatal a terhességed és nincs elég hcg a szervezetedben ezért nem mutatta ki a terhesteszt!ahogy írtam már,sztem tesztelj 2-3 nap múlva ismét!tuti pozi lesz!ajánlom h 2 tesztet csinálj,másmilyen fajtát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!