Ki nem várja a hónap végére?
Szia,
én 30.-ára ne várom:)
folyamatosan feszül a méhes és a bal petefészkem. kezd fájni a mellem, ami mensi előtt sosem fáj. mikroszkópom vegyesen mutatja a napokat, termékeny és terméketleneket egyszerre. ami szintén jó jel:) Sokkal kevesebbet eszem, többet alszom.
nekem ennyi tünetem van!
és neked?
Sziasztok!Én is 30-ára nem várom...még sajna semmi jel....csak hogy a peteérés után 8 nappal fájt a hasam meg barnáztam egy kicsit!
Már annyiszor csalódtunk.....
SziaSztok!
Én 28.-ára nem várom. A tüneteim lehetnek a menses előjelei is (sajnos), de azért leírom.
- nagyon érzékeny és ingerlékeny vagyok, szinte egy reklámon is képes vagyok sírni. Naponta többször is elérzékenyülök, okkal-ok nélkül is
- a hőm.szépen fent van, nappalra én is "belázasodok"
- bármikor tudnék aludni nappal is, szinte leragad a szemem, ja és semmihez sincs kedvem csak feküdnék egész nap és bámulnám a plafont. (ez nálam nem megszokott ezért is írtam le)
- jobb oldali hasszurkálás, nyomás, székrekedés, gyakori pisilés - pedig nem is iszok sokat most, valahogy nem kívánom
- ja és orrdugulás, mintha allergiás lennék
Hát ennyi, reménykedjünk, hogy ezek nem a közelgő mikulást hozzák meg...
TK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!