Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hónap végére?

Ki nem várja a hónap végére?

Figyelt kérdés
Nekem 29-én lenne a következő menstruációm(ami remélem,nem lesz!!!!).Aki szintén ezekben a napokban nem várja,érez valami gyanúsat?
2011. jún. 25. 14:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Szia,

én 30.-ára ne várom:)

folyamatosan feszül a méhes és a bal petefészkem. kezd fájni a mellem, ami mensi előtt sosem fáj. mikroszkópom vegyesen mutatja a napokat, termékeny és terméketleneket egyszerre. ami szintén jó jel:) Sokkal kevesebbet eszem, többet alszom.

nekem ennyi tünetem van!

és neked?

2011. jún. 25. 15:09
 2/23 anonim ***** válasza:
nem méhes:) méhem:)
2011. jún. 25. 15:09
 3/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én se várom 30.-a körülre. Nekem semmi tünetem, azon kívül, hogy 37.5 a hőm nap közben. Reggel már nem mértem, mert unom. De párom mondta, hogy mérjem már meg a lázam, mert tüzel a homlokom. Ennyi!Csak várok.
2011. jún. 25. 15:40
 4/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én is 30-ára nem várom...még sajna semmi jel....csak hogy a peteérés után 8 nappal fájt a hasam meg barnáztam egy kicsit!

Már annyiszor csalódtunk.....

2011. jún. 25. 16:50
 5/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok én 28-ra nem várom + - 1 nap. Tünetek vannak, de ezek közül bármelyik lehet pms is. Így ezekre nem alapozok. Bár valamiért most úgy érzem, hogy más mint eddig. Csak pozitívan. A legjobb ha ez a hónap sikerült volna akkor a házassági évfordulónk körül születne a pici.
2011. jún. 25. 16:50
 6/23 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon szurkál a jobb petefészkem,meg egy pillanatnyi tompa nyomást érzek néha.Ilyenkor már szokott lenni víz szerű folyásom a menstr.előtt,de most semmi...ma nagyon fáj a fejem,és nagyon kívánom az édességet!!!!
2011. jún. 26. 17:52
 7/23 Picsusz ***** válasza:
Én most a napokban nem várom.Mindjárt megjön érzés napok óta,mellfájdalom,ami eddig nem volt,kevesebb-több folyás.Ma még negatív teszt sajnos.
2011. jún. 26. 18:32
 8/23 anonim ***** válasza:

SziaSztok!

Én 28.-ára nem várom. A tüneteim lehetnek a menses előjelei is (sajnos), de azért leírom.

- nagyon érzékeny és ingerlékeny vagyok, szinte egy reklámon is képes vagyok sírni. Naponta többször is elérzékenyülök, okkal-ok nélkül is

- a hőm.szépen fent van, nappalra én is "belázasodok"

- bármikor tudnék aludni nappal is, szinte leragad a szemem, ja és semmihez sincs kedvem csak feküdnék egész nap és bámulnám a plafont. (ez nálam nem megszokott ezért is írtam le)

- jobb oldali hasszurkálás, nyomás, székrekedés, gyakori pisilés - pedig nem is iszok sokat most, valahogy nem kívánom

- ja és orrdugulás, mintha allergiás lennék

Hát ennyi, reménykedjünk, hogy ezek nem a közelgő mikulást hozzák meg...

TK.

2011. jún. 27. 15:05
 9/23 A kérdező kommentje:
Kedves TK!Szerintem,nálad tuti baba van!!!!!Várom a fejleményeket!!!!Megy a drukk!
2011. jún. 27. 15:30
 10/23 anonim ***** válasza:
de aranyos vagy, köszönöm szépen. Én is nagyon szurkolok nektek!
2011. jún. 27. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!