Van még valaki, aki nem várja a hónap végére (29-re)?
Figyelt kérdés
- Első terhesség lenne, vagy a második?
- Mióta próbálkoztok?
2011. szept. 17. 15:01
1/26 ExCaty válasza:
én 26-ára nem várom, de már teljesen kivagyok... eddig szépen látszott a görbémen a peteérés, most meg szórakozik velem.. nem akar emelkedni csak 1 vagy 0,5 tizedet mozog oda vissza :( amúgy első terhesség lenne, másodszor próbálkoztunk. ráadásul még pco-m is volt (van) de lefogytam 11 kilót így egy kicsit rózsásabb a helyzet. ti mióta próbálkoztok? hőgörbét vezetsz? ha jól számolok tegnap volt peteérésed, nem? :D
2/26 A kérdező kommentje:
15-én volt elvileg a peteérésem, én nem vezetek hőgörbét meg hasonlóakat, ennyire nem álltunk rá, meg szerintem sokaknak ezek miatt nem sikerül, mert rágörcsölnek.
2. babát tervezzük, a lányunk elsőre sikerült, a 2. babát 1 hónapja tervezzük és remélem ebben a hónapban megfogan. :)
2011. szept. 17. 16:54
3/26 anonim válasza:
Én 25-re nem várom.Nekünk is kis tesó lenne.Igaz nem rég volt egy vetélésem ami műtét nélkül kiürült így mivel utána anti-d kaptam kezdhettük köv ciklustól(orvos tanácsára).Reméljük a legjobbakat.
4/26 anonim válasza:
Én 26.ra nem várom.Harmadik babát szeretnénk.2 próbálkozós hónap.Nem hőmérőzök meg ilyenek,csak a középidőt figyeltem.Hajrá mindenkinek!
5/26 anonim válasza:
Nekem is 29-ére NEM esedékes. Első baba lenne, másfél év után..Vannak fura dolgaim a pé óta, pl. hiperérzékeny vagyok "ott", nagyon bő fehérfolyás kíséretében. Remélem baba van, nem valami gomba és társai...
6/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, nálam is az van most mint nálad is kedves utolsó, remélem baba van a dologban. :)
2011. szept. 18. 15:07
7/26 csumpi80 válasza:
Én 30-ra NEM várom!Van már egy 8 éves fiam,és 3 éve probálkozunk:(
8/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem tudom sokaknak miért nem sikerül a 2. baba, nekünk a lányunk elsőre megfogant, nem értem. :( De remélem ebben a hónapban sikerül mindenkinek aki babát szeretne!
2011. szept. 18. 16:23
9/26 ExCaty válasza:
hajrá csajok! szorítok mindenkinek! kívánom hogy mindannyiunknak összejöjjön!!! :) írjatok majd hogy kinek sikerült pozit tesztelnie! első voltam :)
10/26 csumpi80 válasza:
Nem tudom,de a fiam nem tervezett baba volt......Minél jobban szeretné az ember annál keservesebben jön össze.......Nekünk amúgy is nehézkes mert a párom külföldön dolgozik és nagyon kevésszer sikerül pont peteérésre itthon lenni...Ez a hónap adott egy kis esélyt/reményt mer most pont itthon volt...Nem is pazaroltuk az idöt..:)Mindenkinek aki szeretne babát nagyon drukolok!És teszteredményeket irjatok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!