Én személy szerint 27-re nem várom. Nekem első baba lenne, de már 15 hónapnyi próbálkozás áll mögöttünk. Nagyon szeretnénk babát.
Nem hőmérőzünk, de nekem van egy ovu mikroszkópom (PG/53) és azt figyelem hónap közepe körül.
Drukk mindenkinek aki hasonló helyzetben van.
2011. szept. 19. 15:55
12/26 anonim válasza:
Szorítok mindenkinek ,aaki kisbabát szeretne:) a másodiknál én is nagyon beparáztam a kislányom elsőre sikerült, és nem tudtam megérteni, hogy amikor a másodiknak nekiálltunk miért nem történt meg újra a csoda. Aztán a második próbálkozás sikeres volt. Szerencsésnek érzem magam, és mindenkinek ezt kivánom. Megy a drukk és várom a pozítiv teszteket. 10 hetes kismama
2011. szept. 19. 19:10
13/26 anonim válasza:
sziasztok.hogy vagytok?
2011. szept. 21. 15:35
14/26 anonim válasza:
Második voltam.
Sajnos én érzem, hogy megfog jönni mert már enyhe menstruációs görcsei vannak, vagyis ezt mondom magamnak, hogy az mert így nem érint majd rosszul ha tényleg megjön.
2011. szept. 21. 16:02
15/26 ExCaty válasza:
én egy picit furcsának érzem a hasam... aztán lehet beképzelem. de egész nap aludnék, szinte ülve is képes vagyok elaludni. :D a melleimet annyira még nem érzem, de talán egy picit. étvágyam meg mint a farkasé :D pedig már 2 hónapja diétázom és simán ment is. (eddig) :D van egy kis halvány reményem? 8.dpo
2011. szept. 21. 18:39
16/26 csumpi80 válasza:
Sziasztok!
Nekem majd leszakadnak a melleim....amúgy semmi extra.30-ra nem várom!
2011. szept. 22. 19:59
17/26 anonim válasza:
Sziasztok. Na ki hogy van? Én vagyok aki 25-re nem várta na azóta se jött meg de szombaton (24) kíváncsiságból teszteltem és negatív lett. De azóta semmi. Szerintetek van még esélyem?????
2011. szept. 27. 15:20
18/26 A kérdező kommentje:
Szerintem csinálj még egy tesztet, már ki kellene mutassa elvileg, ha baba van.
Semmi különös, jól vagyok, még semmi,de végül is csütörtökön nem kellene megjönnie, szorítok nektek is!
2011. szept. 27. 22:35
19/26 ExCaty válasza:
15:20-as van még esélyed, ha holnap csinálsz egy tesztet azon már lehet látszódni fog halványan. hiába, nem vagyunk egyformák! az amiket itt írnak nem mindenkire vonatkoznak ugyanúgy, sem a tünetek, sem az hogy kinek mikor lett pozi a tesztje. azok akiknek korán vannak tünetek meg pozi teszt, ők a szerencsésebbek közé tartoznak, mert nem kell olyan sokáig a bizonytalanságban várniuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!