Csináltam még képet, talán kicsit jobb lett?
A striákon nem segít egy kis sport, ez nagyon nagy tévedés...és nem azért alakulnak ki mert valaki nem sportol, hanem genetika sajnos, illetve a bőr nem megfelelő rugalmassága okozza.
Én még nem szültem, de a hol sportoltam, hol nem és fogytam-híztam egy kicsit (nem 10-20kg-okat! max. 5 kg-ot) sajnos meglátszik a karomon és a hasamon, úgy, mint a kérdezőnek.
Most lapos a hasam, és mégis ott vannak a striáim, nem tüntek el és nem is fognak. Nem egy bőrgyógyásznál jártam vele, viszont ezeket eltüntetni nem lehet, így elfogadtam őket, és ezekkel élek együtt.
Amúgy tipikus, hogy ebben a külsőségekre alapozó világban, a nagy többségnek CSAK az a fontos, hogy hogy néz ki, és a terhesség során is csak az a fontos, hogy nehogy 10kg-nál többet hízzon,véletlenül 12kg-ot és szülés után 2-3 hónappal úgy nézzen ki, mint 18 éves korában.
jaj 57%-os, lehet hogy a hasad szép, de annál sötétebb vagy :( semmi nem segít a striákon sajnos
és igen, ez természetes egy szülés után, ha hiszed ha nem
én 174 cm vagyok, és 58 kg, vagyis egyáltalán nem vagyok túlsúlyos, soha nem is voltam, mégis lógva maradt a hasamon a bőr mert kihordtam egy több mint 4 kilós gyereket, ami ha megfeszülök se fog visszamenni, ezen már csak a plasztika segíthet
fogd már fel, hogy sokszor nem az anyuka életmódján, evési szokásain múlik, hogy milyen lesz a hasa szülés után
Mit osztja itt az észt ez az 57%-os? Örüljön neki, hogy olyan a hasa meg olyan fitt mama.
Ki tudja szült-e valójában? Jobb lenne míg az edző teremben fittesíti a pociját a gyerekével lenne.
A hasizma az meg van, de az agya....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!