Csináltam még képet, talán kicsit jobb lett?
Nagy okos fitt-mamiknak!
Barátnőm rendszeresen sportol, egészségesen táplálkozik, mindennel kenegette magát mégis csíkos maradt a hasa, és bár nem nagy, de nem túl szép.
Másik barátnőm nem csinált/csinál semmit, vékony alkat, és két gyerek után is csíkmentes, lapos hasa van.
Én valahol kettőjük között vagyok, néhány csíkkal, és kis úszógumival, én nem sportolok, csak szaladgálok a gyerek után, és nem vacsizom.
Na akkor most mi van azzal hogy itt nem játszik a genetika, meg semmi más, csak anyu hozzáállása.
Kérdező, azt nem tudom baba van-e, de nehogy elkezd szégyellni a hasadat az "okosok" miatt!
Kedves Kerdezo
vegul is szamomra nem a te hasad volt a vita targya hanem az alabbi hozzaszolas:
"ez nem csúnya, hanem egy anya hasa, aki világra hozott egy gyermeket. Van, aki hiúságból be sem vállalja. Ő bevállalta, nem csúnya, ez a természet rendje"
Ebbol a valaszbol szamomra az jon le hogy ez a vilag legtermeszetesebb dolga pedig nem igy van...
ez volt az amivel nem ertek egyet es ezert tettem fel a kepet az en hasamrol...sajnos a te hizasod mar megtortent de az ido es egy kis sport sokat fog javitani a striakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!