Csináltam még képet, talán kicsit jobb lett?
na ezeket is megnéztem:)
nem vagy terhes, ez simán csak egy puffadt has, amin kicsit kinyúlt a bőr :) enyém is hasonló:)
ma 20:40
Első vagyok.
Szerintem csúnya a hasa, de az enyém is az, mert évekig nyomatták belém a hormonokat, hogy babám lehessen (nem lett), viszont a hasam megnőtt, mint egy lufi. Szóval az enyém se szebb, csak nem ilyen csíkos.
Mindegy, csak nem értettem, hogy mi volt a kérdés.
57 %-os!! de igen, ez is normális! nemcsak a lapos has a normális, örülj neki hogy neked nem ilyen, de sajnos nem mindenki ilyen szerencsés mint te, ez alkati, kötőszöveti kérdés, és talán a bab méreteitől is függ! (de szerencsére nem is mindenki ilyen bunkó!)
Kedves kérdező! látnád az én hasamat :( nekem alig vannak ugyan csíkjaim, mert nekem megnyúlt nagyon a bőröm, lóg, kötényhas, és olyan ráncos mint az öregasszonyok feneke :(
Én azt gondolom, hogy mindeki arra szán időt, amire akar.
Kicsit kevesebb tv és internet és lehet is menni edzeni.
De hopp, a futáshoz egy fillér sem kell, sőt, lehet menni BÁRMIKOR!!! Egyetértek a "laposhasúval" :) és tényleg szép a hasa.
Ellenben a kérdező felelőtlen volt,mivel oda kellett volna írnia a kép linkje mellé,hogy
"FIGYELEM csak erős idegzetűeknek!"
Komolyan mondom, hátrahőköltem,amikor megnyitottam! Amellett meg azt gondolom, hogy senki sem lehet ennyire "gyenge", hogy feltesz egy ilyen kérdést. Ez egy unatkozó kiskamasz,aki jót röhög rajtatok!
Már bocs, senkit nem akartam megbántani, lehet lehurrogni, lepontozni, de attól én még emberileg nem leszek kevesebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!