Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)
[link] Ovulation Chart
Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.
Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...
Szia, megjöttünk. Micsoda vacak idő van idehaza!!! Olaszban szuper gyönyörű időnk volt!!!
Nyaralni mi sem igen járunk, főleg külföldre nem... Kivéve most :)
Fogalmam sincs,hogy megvolt-e az ovu... nem mérem a hőmet.
Érzések voltak, el is múlt,ahogy szokott, úgyhogy lehet, hogy megvolt. De semmit sem érzek, szerintem nekem most sem sikerült :(( Muszáj leszek orvoshoz menni tényleg, pedig nagyon ellene vagyok :((
Orulok, hogy jol telt a nyaralas!:)Annak a nonek meg nem irtal akinek megadtam az elerhetoseget? O meg tudna irni par sorban mi a gond baba ugyileg.
Ne add fel, lehet, hogy osszejott a baba!!:) Nekem meeeeg 8 nap mulva lesz pe-m, 32 naposak a ciklusaim.
Akkor most mar visszatertetek a hetkoznapokba?:( Azert jo lesz ez is.
HA gondolod irj a mail cimemre!!
Annak aki erre jár:
Bejött a terv!!!
Ajánlom mindenkinek!!!!
Egy kis kellemes tengerpart, ez a baba receptje :)
Tegnapi tesztjeim: 14.dpo-n:
Drukkolok,hogy minél előbb összejöjjön!! Bár te már tudod mekkora boldogság egy kisbaba. Nem akarom elkiabálni, de ha a Jóistenke továbbra is megsegít,akkor áprilisban én is megtudom:)
Mai tesztem: [link]
Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!