Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki látott már ilyen "görbét"?...

Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)

Figyelt kérdés

[link] Ovulation Chart

Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.

Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...

2011. máj. 6. 09:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:

Szia, megjöttünk. Micsoda vacak idő van idehaza!!! Olaszban szuper gyönyörű időnk volt!!!

Nyaralni mi sem igen járunk, főleg külföldre nem... Kivéve most :)

Fogalmam sincs,hogy megvolt-e az ovu... nem mérem a hőmet.

Érzések voltak, el is múlt,ahogy szokott, úgyhogy lehet, hogy megvolt. De semmit sem érzek, szerintem nekem most sem sikerült :(( Muszáj leszek orvoshoz menni tényleg, pedig nagyon ellene vagyok :((

2011. júl. 27. 11:09
 62/68 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy jol telt a nyaralas!:)Annak a nonek meg nem irtal akinek megadtam az elerhetoseget? O meg tudna irni par sorban mi a gond baba ugyileg.

Ne add fel, lehet, hogy osszejott a baba!!:) Nekem meeeeg 8 nap mulva lesz pe-m, 32 naposak a ciklusaim.

Akkor most mar visszatertetek a hetkoznapokba?:( Azert jo lesz ez is.

HA gondolod irj a mail cimemre!!

2011. júl. 28. 16:50
 63/68 A kérdező kommentje:

Annak aki erre jár:

Bejött a terv!!!

Ajánlom mindenkinek!!!!

Egy kis kellemes tengerpart, ez a baba receptje :)

Tegnapi tesztjeim: 14.dpo-n:

[link]

2011. aug. 6. 07:51
 64/68 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Mióta próbálkoztatok???
2011. aug. 9. 07:23
 65/68 A kérdező kommentje:
2,5 éve!!! Közben két vetélés :( Úgyhogy most van kis aggódás, remélem, hogy ő tényleg velünk marad!!! :)
2011. aug. 9. 10:21
 66/68 anonim ***** válasza:
Kívánom neked, hogy ne legyen semmi gond!!!! Nekem vannak már nagy gyerekeim, de most szeretnék a párommal közöset már 3 éve. Most gynexet szedek.
2011. aug. 11. 09:07
 67/68 A kérdező kommentje:

Drukkolok,hogy minél előbb összejöjjön!! Bár te már tudod mekkora boldogság egy kisbaba. Nem akarom elkiabálni, de ha a Jóistenke továbbra is megsegít,akkor áprilisban én is megtudom:)

Mai tesztem: [link]

Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!

2011. aug. 12. 06:20
 68/68 A kérdező kommentje:
megsegitett ezalkalommal . aprilis 21-en szuletett meg Balintka. tegnapelott volt 11 hetes. okos ugyes es csodaszep kisfiam buszke anyukaja vagyok :-)
2012. júl. 9. 09:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!