Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki látott már ilyen "görbét"?...

Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)

Figyelt kérdés

[link] Ovulation Chart

Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.

Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...

2011. máj. 6. 09:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

Szia :)

Igen, nagyon úgy tűnik, hogy ma van a 2.dpo. Hő fent stabilan. Úgyhogy hóvégére kiderül...

Veled mizújs?

2011. jún. 1. 06:55
 42/68 anonim ***** válasza:

Juppiii!!!:-)) Akkor megy a hajra es a drukk! Irjal majd, hogy mizus Veletek!!:)

Itt semmi, Nalam most lesz meg pe!:(:(

2011. jún. 1. 16:31
 43/68 A kérdező kommentje:

Jó nagy marhaságot írtam... hóvégére???

Már a felére kiderül.

El vagyok varázsolva :D

Ti is húzzatok bele!!! MEgy a drukk neked is!!!

2011. jún. 1. 17:07
 44/68 anonim ***** válasza:

Nem baj, no problem!Ertem en! :-)))

Oke, rakapcsolunk mi is!!:-))) Koszi a drukkot, Nektek is megy!!!:) Most van pe-m. Kicsit korabban jon de nem baj! 4re vartam de most vettem eszre, hogy tojasos nyakom van, hohhhooo, Apat el is kapom!! hihi :) No, majd ertekezzunk! Minden jot addig is!;)

2011. jún. 1. 19:24
 45/68 anonim ***** válasza:
Hahooo!! Mizus Nalad?? Itt Nalam semmmi, itt most sem lesz baba...
2011. jún. 8. 11:00
 46/68 A kérdező kommentje:

szia, épp ma akartam írni.

Elegem van már,hogy minden hónapban van valami új a ciklusomban (így folyton reménykedek!!!)

Ma 37,1-et mértem!!! Még soha így fel nem ugrott...

[link]

Nálad, hogy hogy semmi? Már ott tartasz,hogy tudod???

2011. jún. 8. 11:42
 47/68 anonim ***** válasza:
Kivancsian varom a holnap reggeli hod!! Nagyon drukkolok!! Nalam azert semmi mert pe-kor nem voltunk egyutt. Se elotte, se utana, se alatta:) :(:( Ez van. De Neked drukkolok, mikor akarsz tesztelni?
2011. jún. 8. 21:50
 48/68 A kérdező kommentje:

36,9.

Ne add fel! Nem tudhatod,hány kósza katona maradt még korábbról. Volt, aki egy héttel azelőtti együttlétből lett terhes.

2011. jún. 9. 07:04
 49/68 anonim ***** válasza:

Elotte sem voltunk most egyutt, sokat dolgoztam, keson ertem haza, orultem ha beesek az agyba!:-)))) 17 napot dolgoztam szunet nelkul, sok volt. Pe utan meg mar...mindegy.

Talaltam egy tisztanlato not neten, lehet tole ingyen kerdezni igy eltem a lehetoseggel es megkerdeztem, hogy miert van az, hogy mindenki lat nalam babat, megsem esek teherbe. Azt a valaszt kaptam, hogy nem erzem jol magam itt, ahol elek, csak probalkozok de ahhoz nincs meg a lelki egyensuly, hgy ide feszket rakjak. Ebben...van valami... Es, hogy elozo eletbol hoztam magammal felelmet a gyereknevelessel kapcsolatban ami szinten blokkol tudat alatt. Ha esetleg erdekel megadom az elerhetoseget.

2011. jún. 9. 08:55
 50/68 A kérdező kommentje:

Jujj....

Érdekel hát!!! Köszi :)

(Ajánlom a családállítást az előző életekbeli dolgok feloldására!!)

2011. jún. 9. 11:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!