Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)
[link] Ovulation Chart
Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.
Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...
Szia :)
Igen, nagyon úgy tűnik, hogy ma van a 2.dpo. Hő fent stabilan. Úgyhogy hóvégére kiderül...
Veled mizújs?
Juppiii!!!:-)) Akkor megy a hajra es a drukk! Irjal majd, hogy mizus Veletek!!:)
Itt semmi, Nalam most lesz meg pe!:(:(
Jó nagy marhaságot írtam... hóvégére???
Már a felére kiderül.
El vagyok varázsolva :D
Ti is húzzatok bele!!! MEgy a drukk neked is!!!
Nem baj, no problem!Ertem en! :-)))
Oke, rakapcsolunk mi is!!:-))) Koszi a drukkot, Nektek is megy!!!:) Most van pe-m. Kicsit korabban jon de nem baj! 4re vartam de most vettem eszre, hogy tojasos nyakom van, hohhhooo, Apat el is kapom!! hihi :) No, majd ertekezzunk! Minden jot addig is!;)
szia, épp ma akartam írni.
Elegem van már,hogy minden hónapban van valami új a ciklusomban (így folyton reménykedek!!!)
Ma 37,1-et mértem!!! Még soha így fel nem ugrott...
Nálad, hogy hogy semmi? Már ott tartasz,hogy tudod???
36,9.
Ne add fel! Nem tudhatod,hány kósza katona maradt még korábbról. Volt, aki egy héttel azelőtti együttlétből lett terhes.
Elotte sem voltunk most egyutt, sokat dolgoztam, keson ertem haza, orultem ha beesek az agyba!:-)))) 17 napot dolgoztam szunet nelkul, sok volt. Pe utan meg mar...mindegy.
Talaltam egy tisztanlato not neten, lehet tole ingyen kerdezni igy eltem a lehetoseggel es megkerdeztem, hogy miert van az, hogy mindenki lat nalam babat, megsem esek teherbe. Azt a valaszt kaptam, hogy nem erzem jol magam itt, ahol elek, csak probalkozok de ahhoz nincs meg a lelki egyensuly, hgy ide feszket rakjak. Ebben...van valami... Es, hogy elozo eletbol hoztam magammal felelmet a gyereknevelessel kapcsolatban ami szinten blokkol tudat alatt. Ha esetleg erdekel megadom az elerhetoseget.
Jujj....
Érdekel hát!!! Köszi :)
(Ajánlom a családállítást az előző életekbeli dolgok feloldására!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!