Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha én reggel 3kor kelek,...

Ha én reggel 3kor kelek, hőmérőzök de pisilnem is kell akkor ha 8kor csinálom meg az ovu tesztet akkor az már nem számít első vizeletnek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
megcsinálhatod az ovu tesztet 3kor is ha akkor kelsz, az a jo pisi, mert az a tömény éjjel összegyült vizelet.. még ha 10kor fekszel le akkor is..
2009. ápr. 21. 21:35
 2/3 Grófházy ***** válasza:
az ovu tesztet célszerű délután csinálni,mert a reggeli 1.vizelet elég "töményen" tartalmaz mindent,így adhat hamis pozitív ereméynt.én du 5-kor szoktam csinálni.Előtte 2 órával nem iszom folyadékot.
2009. ápr. 21. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia ovutesztet jobb délután, vagy kora este megcsinálni, mert az LH-csúcs is akkor szokott lenni általában.

Csak arra figyelj, h ne igyál sokat előtte.

2009. ápr. 21. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!