Ha én reggel 3kor kelek, hőmérőzök de pisilnem is kell akkor ha 8kor csinálom meg az ovu tesztet akkor az már nem számít első vizeletnek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 21:06
1/3 anonim válasza:
megcsinálhatod az ovu tesztet 3kor is ha akkor kelsz, az a jo pisi, mert az a tömény éjjel összegyült vizelet.. még ha 10kor fekszel le akkor is..
2/3 Grófházy válasza:
az ovu tesztet célszerű délután csinálni,mert a reggeli 1.vizelet elég "töményen" tartalmaz mindent,így adhat hamis pozitív ereméynt.én du 5-kor szoktam csinálni.Előtte 2 órával nem iszom folyadékot.
3/3 anonim válasza:
Szia ovutesztet jobb délután, vagy kora este megcsinálni, mert az LH-csúcs is akkor szokott lenni általában.
Csak arra figyelj, h ne igyál sokat előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!