Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi első napján hő leesett,...

Mensi első napján hő leesett, azóta 37 reggel, nem értem?

Figyelt kérdés
Terhes nem vagyok legalább is nincs nekem olyan szerencsém, mensi előtti napon teszteltem negatív volt, a hőm mensi napján leesett, másnapra visszament és most vagyok a negyedik napon és ma reggel is 37 volt, a vérzésem három napos volt, láttam sok nyálkahártyát tehát tényleg kizárom a terhességet, de mi okozhatja a magas hőt?Hormonzavar eddig nem volt, lehet most lesz?Ma már egész nap nem volt vérzés, viszont pici rózsaszín folyás van kb egy órája, alhasam picit érzékeny de nem fáj semmi más.
2011. máj. 15. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem ugyan ez volt, menzi napján leesett aztán másnap visszakúszott, de most már a menzim 4. napján vagyok, és ismét leesett. Én is kérdeztem, hátha okosabb valaki, akinek már volt ilyesmi, de nem kaptam kielégítő választ :-s

És én sem vettem észre ebben a menziben semmi rendkívülit.

2011. máj. 15. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, na igen, én sem értem , és nem is lennék kiakadva ezen, ha máskor is előfordult volna ilyen. Mindegy:) úgy látszik ilyen is van, tudom, hogy van olyan, hogy lassabban csökken a progi szint és akkor mensi alatt magas még a hő csak utána csökken, de azért fura mert már az első nap leesett megjövős hőre de utána vissza ment, na hátha valaki tud valami okosságot:)
2011. máj. 15. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Én már másodjára jártam így most...

A múlt ciklusomban mensi után még 6 NAPIG!! magas hőm volt!!

Most pedig szintén nehezen akar leesni. 4. napon vagyok és még mindig nem esett le teljesen. Viszont mostanában sokat pecsételgetek rózsaszínűen meg néha élénk piros pötty van a wc papíron...minden nap 1 alkalommal reggel van ez, mensi helyett is inkább pecsételő piros vérzés volt (nyálkahártyadarab nélkül 1 napig!). Fáj a derekam, tele lett pöttyökkel a mellbimbóm udvara...

A teszt még nem mutatott erős két csíkot 3 nappal a nemvárt után...:(

Szerintem hormonzavar. De én azt nem értem, MITŐL??????? Nem szedtem semmit, ami bekavart volna! :((( Babát szeretnék másfél éve! :( Pém volt, doki látta UH-n! Nem értem mi a probléma akkor?? :(

2011. máj. 16. 10:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Hm, írtad, hogy erős csíkot nem mutatott a teszt? Halványat igen? Mert akkor terhes vagy, főleg, hogy a hőd magas és nem vált le a nyálkahártyád sem.
2011. máj. 16. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Magasnak nem mondanám a hőmet, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem esett le teljesen alaphőre, viszont rajta van a dolgon, csak nehezen megy neki most valamiért...mivel még mindig fent van. Ha babás lennék, akkor magasabbnak kéne lennie és nem kéne lefelé araszolnia. :( Úgyhogy hormonzavar biztos az ok. Elegem van! :( Mindig van valami amiért nem jön össze a baba!
2011. máj. 16. 15:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Áhh értem, ne is mondd, nekem is nagyon elegem van már:(
2011. máj. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!