Mensi első napján hő leesett, azóta 37 reggel, nem értem?
nekem ugyan ez volt, menzi napján leesett aztán másnap visszakúszott, de most már a menzim 4. napján vagyok, és ismét leesett. Én is kérdeztem, hátha okosabb valaki, akinek már volt ilyesmi, de nem kaptam kielégítő választ :-s
És én sem vettem észre ebben a menziben semmi rendkívülit.
Én már másodjára jártam így most...
A múlt ciklusomban mensi után még 6 NAPIG!! magas hőm volt!!
Most pedig szintén nehezen akar leesni. 4. napon vagyok és még mindig nem esett le teljesen. Viszont mostanában sokat pecsételgetek rózsaszínűen meg néha élénk piros pötty van a wc papíron...minden nap 1 alkalommal reggel van ez, mensi helyett is inkább pecsételő piros vérzés volt (nyálkahártyadarab nélkül 1 napig!). Fáj a derekam, tele lett pöttyökkel a mellbimbóm udvara...
A teszt még nem mutatott erős két csíkot 3 nappal a nemvárt után...:(
Szerintem hormonzavar. De én azt nem értem, MITŐL??????? Nem szedtem semmit, ami bekavart volna! :((( Babát szeretnék másfél éve! :( Pém volt, doki látta UH-n! Nem értem mi a probléma akkor?? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!