Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)
[link] Ovulation Chart
Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.
Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...
Én meg egyre jobban beleélem magam...
Remélem,nem vagyok abban az 5%-ban,akiknek nemterhesen van trifázisos görbéje.:)
Mindenképp megírom, de te is írd meg, bármi van is!!!
Szerdán tuti tesztelek :)
Sztem ha eddig nem volt trifazisos gorbed, most pedig az van...akkor...:-)) de nem kiabalom el.
Nekem pl. allandoan trifazisos szoval nehez ho alapjan remenykednem.Nem is igazan merem csak neha kep el a gepszij!:-))))) (lassan 3. eve probalkozunk es meg sosem voltam terhes de orvosilag semmi akadalya sem nalam, sem a paromnal) Szerda mar itt van!!:):) En jovo7 hetfore nem varom...meglatjuk. Gyere majd!!!!
Tudtam, hogy ez lesz!! MEgvettem ma a tesztet (Clearblue),hogy holnap reggel teszteljek otthon...
Vajon kibírtam? NEM!!!
Háááááááááááát.... érdekes.... :)
Képet nem tudok rakni egyelőre és későn érek ma haza,de ahogy tudom felteszem. Kíváncsi is vagyok,hogy a telefon egyáltalán hogy adja vissza...
Ahogy szívta fel a pisit, pill-ra láthatóvá vált a pozi jel, majd eltűnt. 10perc után el kezdett megerősödni a vízszintes vonal közepénél (ahol metszené a függőleges,hogy pozit mutasson) majd 20perc múlva már szépen látszott a pozi jel. Halványan,de azért látszik. Annyi, hog nem teljes a függőleges vonal,hanem pl alul jobban látszik.
Most +60percnél járok és még ott van mindig. Nagyon izgulok!!!
Jajj én már most másképp gondolom, mi van, ha hamis a csík?? Hogy ha csak szellemcsík???
Szerinted? Jajj Tiszta para vagyok :(
Élőben jobban látszik a függőleges csík, jah és ezt most csináltam,mert a telefonosok nem jók. A bal oldala erős színű, de "üres" a csík, olyan mintha a nyomata látszana...
Úgy legyen :)
Azért nagyon félek, folyton megjövés érzésem van :(
Tudom, hogy ez normális,de akkor is félek!!!
Nem hittem volna, hogy ennyire tudok parázni...
Holnap újra tesztelek CB-val,mást nem veszek,mert az hülyeség.
Szia kedves sorstársam! Veled mizu? hogy áll a hőd? Mikor akarsz tesztelni?
Én teljesen elkedvetlenedtem... Ma is csináltam egy CB-t,igaz sokadik pisiből,és még annyi sincs rajta,mint a korábbin :(
De nézd meg a hőmet!!! Ilyenkor pedig már elkezd lemenni... áááá nem értem én ezt.
Miért kell egyes embereknek annyit szenvedni egy babáért?? Másokból meg... ááá hagyjuk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!