Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki látott már ilyen "görbét"?...

Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)

Figyelt kérdés

[link] Ovulation Chart

Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.

Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...

2011. máj. 6. 09:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:

Én meg egyre jobban beleélem magam...

Remélem,nem vagyok abban az 5%-ban,akiknek nemterhesen van trifázisos görbéje.:)

Mindenképp megírom, de te is írd meg, bármi van is!!!

Szerdán tuti tesztelek :)

2011. máj. 9. 14:02
 12/68 anonim ***** válasza:

Sztem ha eddig nem volt trifazisos gorbed, most pedig az van...akkor...:-)) de nem kiabalom el.

Nekem pl. allandoan trifazisos szoval nehez ho alapjan remenykednem.Nem is igazan merem csak neha kep el a gepszij!:-))))) (lassan 3. eve probalkozunk es meg sosem voltam terhes de orvosilag semmi akadalya sem nalam, sem a paromnal) Szerda mar itt van!!:):) En jovo7 hetfore nem varom...meglatjuk. Gyere majd!!!!

2011. máj. 9. 14:43
 13/68 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy ez lesz!! MEgvettem ma a tesztet (Clearblue),hogy holnap reggel teszteljek otthon...

Vajon kibírtam? NEM!!!

Háááááááááááát.... érdekes.... :)

Képet nem tudok rakni egyelőre és későn érek ma haza,de ahogy tudom felteszem. Kíváncsi is vagyok,hogy a telefon egyáltalán hogy adja vissza...

Ahogy szívta fel a pisit, pill-ra láthatóvá vált a pozi jel, majd eltűnt. 10perc után el kezdett megerősödni a vízszintes vonal közepénél (ahol metszené a függőleges,hogy pozit mutasson) majd 20perc múlva már szépen látszott a pozi jel. Halványan,de azért látszik. Annyi, hog nem teljes a függőleges vonal,hanem pl alul jobban látszik.

Most +60percnél járok és még ott van mindig. Nagyon izgulok!!!

2011. máj. 10. 15:19
 14/68 anonim ***** válasza:
:-))) halkan, de GRATULALOK!!!:-))))) Figyu, tok mindegy, de ott van!!!:) Es meg a halvany pozi is pozi!!!:):) Semmi mastol nem jon elo csak a hcg-tol!!:-)))) Jujjj,dejooo!! Vigyazz magadra es ha tudsz kuldjel kepet!! Varom!!:):)
2011. máj. 10. 19:58
 15/68 A kérdező kommentje:

Jajj én már most másképp gondolom, mi van, ha hamis a csík?? Hogy ha csak szellemcsík???

[link]

Szerinted? Jajj Tiszta para vagyok :(

Élőben jobban látszik a függőleges csík, jah és ezt most csináltam,mert a telefonosok nem jók. A bal oldala erős színű, de "üres" a csík, olyan mintha a nyomata látszana...

2011. máj. 10. 21:50
 16/68 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív! Gratulálok!:))
2011. máj. 11. 13:57
 17/68 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem, ez POZITIV!!!:-)))) GRATULALOK!!!!:):)
2011. máj. 11. 17:49
 18/68 A kérdező kommentje:

Úgy legyen :)

Azért nagyon félek, folyton megjövés érzésem van :(

Tudom, hogy ez normális,de akkor is félek!!!

Nem hittem volna, hogy ennyire tudok parázni...

Holnap újra tesztelek CB-val,mást nem veszek,mert az hülyeség.

2011. máj. 11. 18:46
 19/68 A kérdező kommentje:

Szia kedves sorstársam! Veled mizu? hogy áll a hőd? Mikor akarsz tesztelni?

Én teljesen elkedvetlenedtem... Ma is csináltam egy CB-t,igaz sokadik pisiből,és még annyi sincs rajta,mint a korábbin :(

De nézd meg a hőmet!!! Ilyenkor pedig már elkezd lemenni... áááá nem értem én ezt.

Miért kell egyes embereknek annyit szenvedni egy babáért?? Másokból meg... ááá hagyjuk :(

2011. máj. 12. 09:15
 20/68 anonim ***** válasza:
Szia! Két éve próbálkoztatok?? Most mit tettetek a babáért, vagy mit próbáltál ki, ha volt ilyen? Szerintem ez már tuti baba a hő miatt is.:))
2011. máj. 12. 10:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!