Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)
[link] Ovulation Chart
Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.
Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...
zoldtara3@gmail.com-a tisztanlato no elerhetosege.
Itt nincs ilyen, hogy csaladallitas, nem Mo-n elek.:(:(
Ó. Megkérdezhetem,hogy hol?
Meg ha nem vagyok indiszkrét,nem tudsz fészket rakni,mégis babát szeretnétek? Érted, ez kettősség... Vagy rátrafált?
Akkor miért nem jössz haza? Vagy neked nem ez a haza?
Ne haragudj,ha túl sokat kérdezek, de érdekelne ...
Persze, ha nem vagyok túl indiszkrét.
(Az én húgom sem itthon lakik,szegény ő sem igazán érzi jól magát ott kint, mégsem jön haza. Az élet,meg a pénz... De az nem minden... persze ez csak az én véleményem)
Ratrafalt a no mert szeretnek gyermeket de mivel nem vagyunk anyagi biztonsagban ezert van bennem egy felelem az anyagiak miatt es ez mar ezek szerint eleg blokk ahhoz, hogy ne foganjak meg es ne tudjak feszket rakni. De ettol fuggetlenul meg raknek feszket csak ez ugye nem egyszeru mert az ember a felelmeit kuzdi le legnehezebben.Es ha hazamennek? Nem vagyok kisegitve. Se gyes se gyed se semmi nem jarna, kell az 1 ev munkaviszony ami nekem nincs.+azert jottem ide mert csodbe ment a ceg ahol dolgoztam. Itt legalabb van munka meg ha nem is nagy valami de van. Otthon 8 honapig nem volt allasom igy jottem ide es itt ismerkedtunk meg a parommal. Megmondom oszinten nem tudom mi tevok legyunk. Szeretnenk otthon elni de semmi lehetosegunk nincs munkara. Itt konnyebb talalni, itt meg van kereslet a piacon otthon viszont ha nincs ismeretseg akkor...kesz, lehet akar 3 diplomam is...nem kellek sehova. Ez van.
Eppen holnap megyek interjura. Remelem sikerul sokat szamitana a jovore nezve. Nekem jelenleg heti 2 napban van munkam, Apjuknak fix heti 40 ora allasa van de ez igy...nem eleg. Szoval...ez van...
Ti merre eltek es mit dolgozol? Tesod hol el?
Egyebkent en lennek a legboldogabb es akar mar holnap mennek haza innen a fenebe ha mindketten el tudnank helyezkedni es meg tudnank otthon elni. 3 eve vagyok itt egyebkent, parom 5. London mellett elunk egyebkent egy kis varosban de csak 6 honapja. Elott Londonban eltunk. Utaltam. Mondjuk ezt sem szeretem!:) :(:(
Irtal mar a nonek?
Szia, bocsi, ezerrel dolgozom!!!! (tudod két állásom is van) Nekem is megjött persze, uh elegem is van.
Nem is foglalkozom most ezzel,még csak nem is hőmérőzök. Valahol a 10 cn lehet, de nem izgat. Most semmi mással nem foglalkozom, csak a vállalkozásunkkal. Veled mizu azóta?
Tényleg írok majd,de minden este 9kor érek haza és nyomom reggeltől.
Komolyan nem hiszlek el!!:):) En sem tudom hol tartok, mar arra sem emlekszem mikor jott meg!! hihihihihi Fogalmam sincs mikor lenne pe!! hehehe Ennyire egyforman nem mukodhetunk!:-))))))
Huuu, tenyleg irjal, nagyon erdekel mit dolgozol ennyire es ezerrel!! Barcsak en is dolgozhatnek otthon....mmm, almodik a nyomor!!:):) No, majd gyere! Pusza!
Na mizujs veled? Figyeled? Hol tartasz? Én vhol 10.nap kb, de nem tudom pontosan. Az biztos,h holnap elutazunk nyaralni és nagyon nagyon várom... meg bizakodom ;)
Sós víz, tenger, napfény, romantika...
Jo nyaralast Nektek!! En idejet nem tudom mikor nyaraltam utoljara mert aZuram szeptemberig most sem kap szabadsagot, en pedig ez utan nem. Ez van! DE jo pihikezest Nektek es mindent beleeee!:-) Apait, anyait! Aztan varlak a hirekkel!
Nalam semmi, eppen most mensizek....Majd gyere am, ne feledkezz meg Rolam mert drukkolok. Betojnek:-) ha egyszerre babasodnank!!:) Leesne az allam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!