Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)
[link] Ovulation Chart
Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.
Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...
Már több mint 2 éve szeretnénk... Elsőre összejött 2009.febr. végén, de sajnos ápr.21-én elvetéltem. Onnan számoljuk a próbálkozást.
Most ebben a ciklusban konkrétan elkezdtem szedni a BACH-virágterápiás "babaváró" cseppeket, ami eddig 3-ból 3 lánynál már rögtön abban a ciklusban sikert hozott!!!
Én balga, azt hittem csoda történt velem is. :(
SZia!! Itt a sorstarsad!:-))) Ne sokadik pisbol csinalj, hanem reggelibol!! Nem vagy Te meg olyan idos terhes, hogy sokadik vizeletbol is eros pozi legyen. Es ne feledd, halvany pozi is pozi!!!! Semmikeppen ne legyel szomoru, holnap reggel tesztelj ujat es ha a reggeli elsobol sem erosebb a 2-3 nappal ezelottihez kepest, akkor aggodj, addig semmikeppen!!!
Nekem hetfon, kedden kell megjonnie de en tuti nem vagyok babas, a hom alapjan sem es egyebkent sem erzek semmit. Szoval en varom mensit. Ha megsem jonne meg szerda reggelig, akkor tesztelek de ez csak alom. Mi 32 honapja probalkozunk de meg soha nem volt pozim. Orvosilag rendben vagyunk, egeszsegesek. Na, itt....ez van!:( Es a gorbed is meseszep!!!! Ne add fel!!!
Sziasztok!
Köszi sorstársam, de kezdem feladni. Még nem végleg,mert bármi lehet,de mára minden tünetem elmúlt. Megint csak a testem játszott velem? Vagy beindult valami,aminek vége?
Nem tudom.
Holnap reggel eldől...
A csökkenés engem is aggaszt. :(
Én már rengeteg olyan dolgot megpróbáltam,ami másnak azonnali eredményt hozott. Kineziológushoz jártam tavaly,majd egy évig. Baba sehol!
Voltam családállításon januárban, baba sehol! Pszichológushoz járok,jobb ember lettem,rendeztem anyámmal,apámmal a viszonyomat. Baba sehol!
Most babaváró cseppeket szedtem,ami 3 lánynak babát hozott rögtön. Baba sehol. :(
Jósnőnél is voltam,jön a baba mondta. Auralátó is látta...
Egyedül orvos nem látott még, de nem hiszek nekik!! Sokat csalódtam bennük, és a belső hangom is eleve azt súgja,kutya bajom.
Nem tudom mit tehetnék még??? Csak várni tudok, érzem, hogy jön. Csak nem tudom mikor. :(
MEgjött.
Két napot késett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!