Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)
[link] Ovulation Chart
Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.
Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...
Köszi a választ lányok! Én is drukkolok!!!
Istenem,de jó is lenne!!!
Jövő hét közepén úgyis kiderül ;)
(Ami még fura,hogy meg vagyok veszve a salátáért meg minden friss zöldségért és a savanyú káposztáért. Vagy babát várok, vagy vitaminhiányom van :D
Ha rákattintasz a linkre,a frisset kell mutatnia.
Úgy néz ki,hogy feljebb ment.
Kíváncsi vagyok hova vezet mindez,mert ma sóskafőzeléket ettem,amit mindig is utáltam :D
Szorítok neked!
Biztos nem bírom megvárni a pénteket és hát voltam már terhes (baba sajna nincs még) akkor már a 12.dpo du-ján látszott még a 25ös teszttel is. Úgyhogy tuti bezsongok szerdán és átrohanok a patikába. :)
Neked vmi furaság? Mert nekem csak az van.
Ami szokott,az nincs,pl mellfeszülés, viszont vannak újdonságok...(szájszárazság,szomjasság stb)
Ezek amiket irsz biztato jelek! Drukkolok nagyon Neked!!! Ird am meg a teszt eredmenyet!! Jo?
Nekem holnap lesz 1 hete, hogy pe volt, szoval tunet meg semmi. Meg nem is lesz, valahogy erzem, hogy most sem vagyok terhes. Az a bizonyos belso hang ezt sugja.:(:( A hom szepen font van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!