Ki látott már ilyen "görbét"? Nekem ez az első ilyen, hogy két éve hőmérőzök. (babat szeretnénk)
[link] Ovulation Chart
Remélem,megjelenik,mert még sosem próbáltam görbét onnan kiszedni.
Olyanok válaszát várom, akiknek volt már ilyen "beragadt" a luteálisa és hogy mi lett belőle. Teljesen tanácstalan vagyok...
Ne add fel!!!
Új hónap új remény, tudod :)
Meglátod most sikerül!!!
Én nagyon bízom benne!!!!!!!! Majd írj ide, jó?
Nekem mához egy hétre lesz ovum. Kb.
Mostanában 28 napos ciklusaim voltak, mindegy,ez meg 30 lett.
Csak olvastam egy lánynak,h zselés pöttyök voltak a 9. napon nála és most terhes is lett. Nekem is voltak ilyen pöttyök és még soha nem láttam ilyet... Remélem, nem azért,mert nem tud megmaradni a baba...
Neked mikor lesz ovud?
Palástfű: Köszi szépen!
Jó ötlet!
Meg is próbálom most!!! Régen meg is vettem,de sosem ittam,pedig egy kész drogéria van itthon :)
Lehet még azt az aspirit is megveszem...
Amúgy nem mérem a hőmet ilyenkor, csak olyan 12-14. nap környékén kezdem el mérni. Addig nincs értelme. Nekem fixen van ovum minden hónapban akkortájt. Érzem és a hőn is látszik.
Érdekes, hogy két éve még össze vissza volt minden. 35 vagy afölötti hosszúságú volt a ciklusom, de pár hónapja el kezdett csökkenni és be is állt. Reményteljes csak hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!