Akik 03.13.-ára nem várjátok, mit éreztek? Szombat óta enyhe mensis érzésem van és azóta barnás-rózsaszínes folyásszerűm is van. Ma reggel óta pedig íszonyúan szédülök. A hőm 37.2. Ez mensi lesz vagy bizhatok még a Babába?
szia, én is 13-ára nem várom, enyhe hányingert érzek mint az első babámnál, de már lassan egy hete, egyszer kétszer érzek húzodásos érzést a méhemnél,
a tüneteid utalhatnak babára is, sok sikert,
megírod majd veled mi van? akkor én is:)
szia, nekem 10-es érzékenységű van itthon, lehet megpróbálom holnap, igazán jöhetne a 2.baba mindketten szeretnénk, csak minden reggel hajnalba is megyek pisilni, azt meg kikéne bírni hogy ne, hogy a teszt mutathasson valamit reggel, ha - lesz akkor majd szombaton fogok újra
Szilvi
Szia!Nekem sajna nincs itthon,múlt hónapban ellöttem mindet:(De lehet,hogy elugrom a DMbe és veszek.Reggel megcsin.hátha!Ha te is megcsin.írd meg légyszi az eredményt!Szorítok nagyon!
Ági.
oké megírom és fogd fel úgyhogy ez egy próba és ha nem jön meg pénteken akkor szombaton megerősíted:) én megpróbálom így felfogni, és nem beleélni magam,
reggel írok, kb 8 körül
Szilvi
Sziasztok!
Csatlakozom,a 13.-án remélhetőleg nemmegjövők társaságához!Nekem csak hányingerem,és szédülésem van néha.
Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!