Hogy eshetek teherbe ha megszakítással védekezünk?
Szia!Azt kívánom,amit legjobban szeretnél!:)
Írj,ha sikerült a vágyad!Szorítok!
ohh végre valaki.
köszönöm,
igazából csak annyit tudtam tenni az ügy érdekében hogy ovuláltam akkor együtt vltunk, ugyan is az ovu tesztem 1 én de inkább 2 án nagyon nagyon erős volt. és akkor szeretkeztünk, de hát ugye "vigyáztunk" vagyis ő. ugyhogy már ez a hónap ugrott ha nem vagyok terhes, de furi mert már beképzelek minden féllét magamnak és már várom hogy tesztet csinálhassak
Kedves Kerdezo!
Az egyik korabbi valaszolo vagyok ,en irtam,hogy 22 honapos a fiam es igy vedekezunk mielott babank lett es azota is, tovabba en irtam a gyertya allasos modszert.
Hat most egy erdekes helyzet allt elo nalunk.
4 napja kesik a menzim,pedig ugye megszakitasosan "vedekeztunk". Vasarnapig varni akarok, ha addig nem jon meg akkor ellovok egy tesztet. Kivancsi vagyok mert meg tuneteim is vannak. Mi ugye csak nyaron akartuk kezdeni a probalkozast a kistesoval de vegulis nem banjuk ha kicsit elobb jon :)
Es szoritok erted is :)
de aranyosak vagytok már ez csomo csomó kedvet ad hogy várakozzak hátha hátha, azért én szoritok hogy baba legyen kedves utolsó :):):) mert tudom én és érzem hogy te is nagyon örülnél neki,
hát továbbra is várakozok igazából még egy hetet kell várnom, bár azt hiszem nem lesz most semmi, tul sok fehér folyásom van de persze nem tudom hogy az jó vagy nem mert annyi félét olvastam róla,
de tényleg nagyon köszönöm a biztatást!!!!puszi nektek azért 12 é kéne tesztelnem megirom hogy mi lesz de szerintem tudom, mert talán már kellene fájjon a cicim vagy nem még korai??( folyton nézegetem hogy fáj e már :( :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!