Hogy eshetek teherbe ha megszakítással védekezünk?
Meggyogyultal?
mert gondolj bele,valalsz egy gyereket akit az apja nem igazan akar,azt mondod egyedul is akar,de mivel van egy eleg sulyos betegseged es ha visszater vagy esetleg .... szoval erted,akkor mi lessz a picivel?
ha ilyen helyzet allan fennt csak ugy valalnek gyereket ha az apa is nagyon akarja.
meg gyógyultam itt a veszély az ha visszatér akkor kész nincs több mütét és itt az a gáz, nem vagyok beteg gyógyult vagyok, csak ha visszajön a betegség kipakolnak és akkor nem lehet gyerek. és ezért szeretnék minél előbb mert ha legalább egy lenne utánna már annyira nem érdekelne hogy mi lesz,
de mondom mindegy haggyuk, felejtős, majd lesz valami. de köszi a válaszokat mindenkinek, még aki itélkezik is, megértem,csak én azt mondanám a babámnak hogy ő volt az utolsó esélyem,
sziasztok.
13:34 es
köszönöm te voltál az egyetlen pozitív hozzászóló,
igen valami ilyesmi jár az én agyamban is és a dokim is ezt mondta két éve, csak a párom nem akar még mert tényleg tul fiatal hozzám képest és meg értem az ő álláspontját is, csak az a baj hogy nagyon szeretem és tőle szeretnék babát, és tudom most az jön keressek olyat aki akar nekem gyereket csinálni, de nem megy, nem azért mert nem lehet hanem én nem tudok mással gondolkozni, és már abban is benne lennék hogy el sem mondom neki hogy ne okozzak gondot az ő életében, csak nagyon szeretnék, és ezért az egész kérdés, utánna talán a páromat is el tudnám engedni.
Nem rá vagy lebeszélni akarlak,de ez tényleg csak a TE döntésed.
megint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!