Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új vagyok itt. A völegényemmel...

Új vagyok itt. A völegényemmel megszakitással védekezünk és hát 4 napja kellet volna megjönni de ez elmaradt és nem tom hogy most pocaklakó van vagy nem?

Figyelt kérdés
És ma nem azt mondom h hányingerem van de igy fel fel büffen. és néha anyira rám jön a melegség h folyik rajtam a víz és olyan mintha megjöne de sehol semmi. Most terhes vagyok vagy nem?
2011. jan. 24. 17:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Talán csinálj egy tesztet...

Mert így erre nem igazán lehet mit válaszolni, lehet hogy az vagy, de lehet, hogy nem :)

2011. jan. 24. 17:45
 2/20 eszo ***** válasza:

szia!

4 napos késéssel már simán csinálhatsz egy terhességi tesztet, és megkapod a választ..bár eredménytől függetlenül dokihoz is elmehetsz, hogy kiderüljön az oka!

azért mindenképp tesztelj!

kívánom az legyen,amit szeretnél!

majd írj, ha teszteltél!

2011. jan. 24. 17:47
 3/20 A kérdező kommentje:
És mennyi idő után érdemes tezstett csinálni h kimutassa?
2011. jan. 24. 17:47
 4/20 anonim ***** válasza:
Menzesz kimaradása után 4 nappal már biztonsággal kimutatja a teszt, ha baba van. Írj, hogy mi lett az eredmény! Kívánom a legjobbakat!
2011. jan. 24. 17:49
 5/20 anonim ***** válasza:
68%
A megszakítás nem védekezés!!!
2011. jan. 24. 17:51
 6/20 eszo ***** válasza:
a teszteken általában az szerepel, hogy már az elmaradt menzi napján kimutatja!mivel a hcg hormon (amit ugye érzékel a teszt) naponta duplázódik..nálad már eltelt 4 nap, szóval tuti biztosat mond!
2011. jan. 24. 17:51
 7/20 anonim ***** válasza:
Mindenkepp lehetsz terhes, nekem 1 honap utan jott a hanyinger. Mi is megszakitasos modszerrel voltunk eggyutt es igy varom masodik gyerekem.. Mar biztosra kimutatja a teszt. (ird meg mi lett)
2011. jan. 24. 18:48
 8/20 anonim ***** válasza:
31%

de igen, a megszakítás is védekezés! Talán mi, passzió? Imádom az ilyen okos beszólásokat:S

De tényleg csinálj tesztet, mi itt ennyiből nem fogjuk neked megmondani, hogy van-e babád, vagy nincs.

2011. jan. 24. 20:06
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem sem védekézés a megszakítás, mert vagy terhes leszel vagy nem. A védekezés szerintem az ami majdnem 100 % (99 %) , hogy nem leszel terhes
2011. jan. 24. 23:02
 10/20 anonim ***** válasza:
75%
Ha a megszakítás védekezés lenne,nem esnének teherbe.Ha védekezel oltással az influenza ellen nem leszel beteg.A megszakítás egy módszer de semmiképp nem nevezhető védekezésnek!!!!!Aki így jár el,a természetre bízza hogy jön vagy nem.Nyugodtan le lehet pontozni de én így gondolom.
2011. jan. 25. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!