Új vagyok itt. A völegényemmel megszakitással védekezünk és hát 4 napja kellet volna megjönni de ez elmaradt és nem tom hogy most pocaklakó van vagy nem?
99%-os védekezés nem igazán van, talán a sterilizáció.
nyilván vannak hatásosabb védekezési formák, mint a megszakítás, de azért valamennyit ér ez is, itt vannak a pearl indexek:
szerintem általában az védekezik így, aki más módon valamiért nem tud (én spec szoptatás miatt, az óvszerre allergiás vagyok, az ez alatt szedhető gyógyszer pedig teljesen összezavarta a ciklusomat) és bele van kalkulálva, ha esetleg így mégis teherbe esnék, akkor megtartanánk. De már egy éve így védekezünk, és bevált.
kissé eltértetek a kérdéstől..
Kedves Kérdező!
csináltál tesztet? nagyon kiwi vagyok!
majd mindenképp írd meg az eredményt!
Utolsó vagyok.
Attól, hogy 18 évesen szülöd, még nem vagy elítélendő.
Ha a szüleid nyakába varrod, és nem tudod a pároddal vállalni, az egy kicsit elítélendő.
Neked kell tudnod, és érezned, hogy készen állsz e az anyaságra. Óriási felelősség, de vannak olyan 18 évesek, akik különb anyák, mint egy 30 éves.
Csinálj egy tesztet, és ha terhes vagy, akkor rágódj ilyeneken.
Megint utolsó vagyok.
Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, hogy Te hogy döntesz, senkinek nincs joga ítélkezni fölötted.
Szerintem nem, en szemely szerint 18 korom ota szerettem volna, suli utan de sajnos 5 ev sikertelen probalkozas utan valahogy osszejott. Tobb is a turelem fiatalon szerintem..Na meg anyukam is akkor szult minket, es legtokeletesebb csalad lettunk, legjobb baratnok anyukammal:-)
Azt azert hozzateszem hogy nagyon ellene vagyok es kicsit erthetetlennek tartom hogy mai fiatalok 14-16 evesen esnek teherbe, eggyaltalan hogy nemi eletet elnek , meg gyerekek. lehet maradi vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!