Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új vagyok itt. A völegényemmel...

Új vagyok itt. A völegényemmel megszakitással védekezünk és hát 4 napja kellet volna megjönni de ez elmaradt és nem tom hogy most pocaklakó van vagy nem?

Figyelt kérdés
És ma nem azt mondom h hányingerem van de igy fel fel büffen. és néha anyira rám jön a melegség h folyik rajtam a víz és olyan mintha megjöne de sehol semmi. Most terhes vagyok vagy nem?
2011. jan. 24. 17:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha a megszakítás védekezés lenne, akkor jóval kevesebb abortusz lenne.
2011. jan. 25. 12:50
 12/20 anonim ***** válasza:

99%-os védekezés nem igazán van, talán a sterilizáció.

nyilván vannak hatásosabb védekezési formák, mint a megszakítás, de azért valamennyit ér ez is, itt vannak a pearl indexek:

[link]

szerintem általában az védekezik így, aki más módon valamiért nem tud (én spec szoptatás miatt, az óvszerre allergiás vagyok, az ez alatt szedhető gyógyszer pedig teljesen összezavarta a ciklusomat) és bele van kalkulálva, ha esetleg így mégis teherbe esnék, akkor megtartanánk. De már egy éve így védekezünk, és bevált.

2011. jan. 25. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a megszakitasos modszer volt mikor bejott, most nem, elovaladekbol teherbe estem. 20 hetes pocis
2011. jan. 25. 13:44
 14/20 eszo ***** válasza:

kissé eltértetek a kérdéstől..

Kedves Kérdező!

csináltál tesztet? nagyon kiwi vagyok!

majd mindenképp írd meg az eredményt!

2011. jan. 25. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Most 32 hetes terhes vagyok. Egyetlen egyszer csináltuk megszakítással, és összejött a babókánk. :)
2011. jan. 25. 15:31
 16/20 A kérdező kommentje:
És szerintetek ha tényleg terhes vagyok! Nem fognak elitélni az emberek ha 18 évesen szülöm meg a kis pocaklakot?
2011. jan. 25. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Attól, hogy 18 évesen szülöd, még nem vagy elítélendő.

Ha a szüleid nyakába varrod, és nem tudod a pároddal vállalni, az egy kicsit elítélendő.

Neked kell tudnod, és érezned, hogy készen állsz e az anyaságra. Óriási felelősség, de vannak olyan 18 évesek, akik különb anyák, mint egy 30 éves.

Csinálj egy tesztet, és ha terhes vagy, akkor rágódj ilyeneken.

2011. jan. 25. 18:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Megint utolsó vagyok.

Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, hogy Te hogy döntesz, senkinek nincs joga ítélkezni fölötted.

2011. jan. 25. 18:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, en szemely szerint 18 korom ota szerettem volna, suli utan de sajnos 5 ev sikertelen probalkozas utan valahogy osszejott. Tobb is a turelem fiatalon szerintem..Na meg anyukam is akkor szult minket, es legtokeletesebb csalad lettunk, legjobb baratnok anyukammal:-)

Azt azert hozzateszem hogy nagyon ellene vagyok es kicsit erthetetlennek tartom hogy mai fiatalok 14-16 evesen esnek teherbe, eggyaltalan hogy nemi eletet elnek , meg gyerekek. lehet maradi vagyok..

2011. jan. 25. 18:18
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm.. az lesz...
2011. jan. 25. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!