Szerintetek lehet pocaklakó?
Figyelt kérdés
Aug. 27-én volt peteérésem,és a párommal együtt voltunk 30, 31, 1 és 3-án! 3-án reggel már hányingerem volt és szédültem, és a mellem is úgy viselkedett mint még soha!Ez kb. 4 napig tartott! Most semmi jel, csak puffadt a hasam! 10-re nem várom!2011. szept. 8. 15:56
1/4 anonim válasza:
3 nappal peteérés után voltatok együtt?
Elég kicsi az esély a babára!
2/4 anonim válasza:
ennyi idővel az együttlét után nem lehetnek tüneteid...
3/4 anonim válasza:
Peteérés után 3 nappal már kicsi az esély terhességre (persze lehetséges, csak hát az esélye igen csekély).
A beágyazódás alatt (10-12 nap) nem nagyon szoktak tünetek lenni (hányinger és társai). Ezek a tünetek inkább később szoktak jelentkezni.
Persze semmit sem zárnék ki, mert bármi előfordulhat. De logikusan azt mondanám, hogy ez nem terhesség, de ha azt szeretnéd, akkor remélem babás vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!én is úgy gondoltam, h nem, lehet, de nem voltam benne teljesen biztos! Bár örülnék neki...:)
2011. szept. 8. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!