Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dec.18-án volt meg utoljára,...

Dec.18-án volt meg utoljára, kb 28-30 naposak a ciklusaim, és párommal 29-30-31. én mindennap eggyüt voltunk. Semmi jelét nem érzem hogy megfog jönni, mit gondoltok lehet hogy végre összejött a pocaklakó?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet;)! Az jó jel, ha nincs jel:D!

És babára utaló jeled? bár az se előfeltétele a babának...

2011. jan. 17. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
detto,mint az enyem,mult evben ugyanakkor volt meg utoljara, de csak szilveszterkor voltunk együtt....az eredmeny a haloszobaban szunyal, 4 honaos
2011. jan. 17. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is dec 18-án volt meg és vasárnap teszteltem egy pozitívat.Mi csak 1-én voltunk együtt.Kedves utolsó és milyen nemű lett a babód???
2011. jan. 17. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
kisficko
2011. jan. 18. 08:40
 5/5 A kérdező kommentje:
épp hogy kiirtam a kérdést képzeljétek rá 5 percre kb meg is jött :( dde a többieknek azért sok sikert:)
2011. jan. 18. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!