Gondoljátok lehetek terhes, ha a barátoomal megszakitással vádekezünk? És nem vagynk biztosak hogy van a pocaklako!
Figyelt kérdés
Rendszeresen élünk nemi életet és pénteken meg kellet volna jönni-e de ez eémaradt....van egy kis fehér fojásom is,, meg az a megjön érzés.... Ugy tervezük h szombat reggel csinálunk egy tesztett ha nem jön meg a mensim... Van esély hogy van Pocaklakom?2011. jan. 25. 16:55
2/21 anonim válasza:
Esély van. Ha már késik a mensid, nyugodtan tesztelhetsz akár holnap is.
3/21 A kérdező kommentje:
És mennyi lehet az esélye?
2011. jan. 25. 16:59
4/21 eszo válasza:
esély az van, igen..
szerintem nem muszáj várni szombatig a teszttel, már így is 4 napja késik..de reggeli 1.pisiből csináld!
remélem beszámolsz majd az eredményről!?
szorítok!
5/21 eszo válasza:
ezt így eltalálni, hogy mennyi az eséély..biztos van rá statisztika, de tök mindegy..
valaki évekig így csinálja és nem lesz terhes..valaki egyszer megfeletkezik és máris összejön..
6/21 eszo válasza:
7/21 A kérdező kommentje:
nem nem .. nekem ez az első kérdésem még itt... én is és a barátom is nagyon szeretnénk ha lenne baba... de még várunk a tesztel mert szombaton reggel lesz idönnk egymásra .. mivel akkor nem kell menni ugymond sehova és együtt szeretnén meg csinálni....
2011. jan. 25. 17:13
8/21 anonim válasza:
Mostanában ez valami új módszer lehet, a sokadik kérdésben olvasom, hogy védekeznek, de úúúúgy szeretnének már babát, remélik összejött. Biztos én csinálom rosszul, de mi nem védekezünk, mert gyereket akarunk. Ha nem akarnánk, akkor védekeznénk.
9/21 eszo válasza:
igaz..ezt én is megfigyeltem, hogy a megszakításos "védekezés" manapság a módi..
10/21 A kérdező kommentje:
azért védekezünk igy mert ha jön jön ha nem nem... várjuk szeretettel... de most nagyon érdekel h mi van
2011. jan. 25. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!