Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy legyek terhes ha megszakí...

Hogy legyek terhes ha megszakítással védekezünk? Valami trükk,

Figyelt kérdés
az az igazság hogy a párom nem zárkózik el a baba elől de tenni nem tesz érte mármint nem élvez bennem, megszakítással védekezünk, viszont ha terhes lennék igy véletlenül akkor örülne!!! és én szeretnék terhes lenni mostmár nagyon!! mit tegyek hogy "véletlenül" teherbe essek??? valaki akinek igy sikerült??
2011. júl. 24. 20:37
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
96%

ha örülne a babának akkor mért nem beszélitek meg, és vágtok bele élesben...nekem az a véleményem, h nagyon csunya dolog ugy "felcsináltatnia" egy nőnek magát, ha a párja nem akarja még.nem is lenne olyan...akár a kapcsolat is rámehet. ha meg örülne, akkor hajrá,de ne csellel,hanem akkor ugy h mind2en szeretnétek a picit.

remélem sikerül megbeszélni

2011. júl. 24. 20:40
 2/44 anonim ***** válasza:
52%
Én kimondottan undorodok az ilyen nőktől mint te. Miért nem lehet ezt megbeszélni? Jobb, ha bepalizod a szerencsétlent?
2011. júl. 24. 20:45
 3/44 A kérdező kommentje:
voltam terhes véletlenül, és mikor elmondtam neki örült és tényleg már bele is élte magát,csak meghalt a baba kb 7 hetes korban, aztán felvetettem hogy mi lesz azt mondta hogy igy kifelyezetten nem áll ellene de még nem akar, és ismerem őt annyira ha megint véletlenül terhes lennék akkor örölne, lehet hogy csak fél még kicsit.de egyébként egyedül is vállalnám!
2011. júl. 24. 20:45
 4/44 anonim ***** válasza:
97%

Így is van esély a teherbeesésre, de ha nagyon precízen csinálja, akkor nem sok.

Ha nem akarja annyira, hogy élesben csináljátok, akkor nem tud még felelősséget vállalni egy gyerekért. Nem akarok ismeretlenül ítélkezni, de az ilyen helyzetekből nemn szokott jó dolog kisülni (környezetemben látom). Várd meg, amíg annyira akarja, hogy meg is teszi. Ha pedig nem akarja annyira, akkor gondokodj el azon, hogy mennyire tartotok ugyanott az életetekben. Nem normális dolog úgy gyermeket vállalni, hogy az egyik fél nincs benne maximálisan. Ez egy életre szóló döntés, amit merni kell meglépni!

2011. júl. 24. 20:47
 5/44 A kérdező kommentje:
második: én meg olyantól mint Te!!! undorodok, főleg ugy hogy itélkezel miközben semmiről nem tudsz, lehet hogyha leírnám mik történtek az utolsó egy évemben elgondolkoznál azon miket irsz és hogy kiken itélkezel. nem kértelek hogy irj választ a kérdésre!!!
2011. júl. 24. 20:50
 6/44 anonim ***** válasza:
49%

Tiszta EGO vagy, látszik. Magadnak szülöd a gyereket? Ha egyszer azt mondta a párod, hogy még ne, akkor mégegyszer kérdezem, minek palizod be?

Egyedül is vállalnád? Hú de nagyon jó. A gyereknek képzeld el, apára is szüksége van, nehogy olyan nyomi legyen mint TE.

2011. júl. 24. 21:02
 7/44 A kérdező kommentje:

utolsó hogy Te mennyire okos vagy, gratulálok, remélem irsz még okos godolatokat, ugy látszik Te mindent tudsz, büszke vagyok Rád, de örülök hogy ez téged minősít. bocs ha nem válaszolok már de nem alacsonyodok több válasszal le a Te szintedre.örülök hogy irtál.viszont látásra,

ha valaki más akivel esetleg ilyen történ attől viszont szívesen veszem az irását.vagy ha a kérdésben foglaltakra tudna választ adni, megköszönném.

2011. júl. 24. 21:07
 8/44 anonim ***** válasza:
47%
Ahogy elhallgatlak, jó nevelést kapna az a gyerek.:S
2011. júl. 24. 21:18
 9/44 anonim ***** válasza:
95%
Én így lettem terhes kétszer is. Először véletlen, őt nem terveztük és el is vesztettük, de a 8 hós fiam is így fogant, őt terveztük, csak más miatt alakult így. Még bánkódtam is abban a hónapban, hogy nem fog sikerülni és láss csodát......Szoktunk is viccelődni a férjemmel, hogy milyen szép a fiúnk, pedig csak némi kis "elő anyag van benne"!
2011. júl. 24. 22:51
 10/44 anonim ***** válasza:
96%

Mi elég sokáig védekeztünk így, de sosem csúszott be.

Ahogy először élesben nyomtuk, rögtön összejött!

De szerintem is beszéld meg inkább vele. Én nem tudom,hogy te hogy állsz ezzel, de nekem a legnagyobb élmény az volt, amikor a férjemnek megmutattam a tesztet. Ennél nagyobb öröm talán csak akkor ült ki az arcára, amikor nemrég kiderült,hogy kisfiú lesz.

Semmi esetre sem szerettem volna, ha csak félig, ímmel-ámmal örül a terhességemnek. Az egész nem lesz ugyanolyan, mintha ő is várná, örülne, biztos lenne benne!

2011. júl. 25. 08:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!