Hogy legyek terhes ha megszakítással védekezünk? Valami trükk,
Mi megszakítással védekeztünk mindig. Mikor megbeszéltük, hogy baba, onnantól nem, és össze is jött elsőre.
A dokim azt mondta, hogy a teherbeeséshez kell bizonyos mennyiségű sperma. Vagyis ha a fiú fegyelmezett, és időben kiveszi, kizárt. Az ún. "becsúszott" babáknál az van, hogy nem időben húzza ki, és vmennyi bemegy, csak nem veszi észre. Szóval el kell vhogy érni, hogy ne időben húzza ki (nem tudom, pl. iszik kicsit és akkor nem annyira fegyelmezett, nem tudom a te párod milyen, ezt te tudod).
A másik ötletem a TCST: tudatos család tervezés. Mondd neki, hogy hőmérőzöl (ezt amúgy teheted is) és figyeled a nyákod stb. Aztán (persze mikor nem feltűnő, mondjuk ne a ciklus közepén, de azért akkor, amikor van rá esély) mondd azt hogy most lehet. Azért ez szerintem bejönne, mert pl. menstruáció után elvileg nem lehetsz terhes, de ha jó korán van a peteérésed, akkor lehet, mert a sperma vagy 2-3, néha még több napig is életképes a hüvelyben, és akkor lehet, hogy közben ovulálsz és találkoznak :)
Megértem, hogy nem akarsz hazudni, de végülis ez nem hazugság, mert nem lehetsz benne biztos, hogy most nem szabadna... Csak rizikós, és hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!