Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy legyek terhes ha megszakí...

Hogy legyek terhes ha megszakítással védekezünk? Valami trükk,

Figyelt kérdés
az az igazság hogy a párom nem zárkózik el a baba elől de tenni nem tesz érte mármint nem élvez bennem, megszakítással védekezünk, viszont ha terhes lennék igy véletlenül akkor örülne!!! és én szeretnék terhes lenni mostmár nagyon!! mit tegyek hogy "véletlenül" teherbe essek??? valaki akinek igy sikerült??
2011. júl. 24. 20:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért támadják sokan a kérdezőt,hiszen leírta hogy a párja se zárkózik el teljesen a baba elől.Lehet hogy a párja még évek múlva is így gondolkodna és akkor mi van? Szerintem is csak egy kis rásegítés kell neki hogy "becsússzon" a baba.Persze elsősorban jobb lenne megbeszélni vele. A többit privibe.
2011. júl. 27. 20:13
 22/44 anonim ***** válasza:
Csak most látom nem lehet privit írni.De ha kíváncsi vagy a véleményemre akkor írhatsz te,ha gondolod.
2011. júl. 27. 20:16
 23/44 A kérdező kommentje:
irtam privit, azt lehagytam a levélből hogy még ezek mellett amit irtam ráérdeztem hogy mi lesz : válasz: nem mondtam hogy elzárkózok előle teljesen de még ne most. hát ennyi maradt le hogy megbeszélni a dolgot.
2011. júl. 27. 20:32
 24/44 anonim ***** válasza:
szerintem mondd azt hogy szedsz fogamzasgatlot, de persze ne szedjel!!!az a tuti....es orokre egyutt maradtok!
2011. júl. 27. 21:51
 25/44 A kérdező kommentje:
az a baj hogy azt nem tudnám neki hazudni. nem tudom miért de képtelen lennék arra. :(
2011. júl. 27. 21:57
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Mi megszakítással védekeztünk mindig. Mikor megbeszéltük, hogy baba, onnantól nem, és össze is jött elsőre.

A dokim azt mondta, hogy a teherbeeséshez kell bizonyos mennyiségű sperma. Vagyis ha a fiú fegyelmezett, és időben kiveszi, kizárt. Az ún. "becsúszott" babáknál az van, hogy nem időben húzza ki, és vmennyi bemegy, csak nem veszi észre. Szóval el kell vhogy érni, hogy ne időben húzza ki (nem tudom, pl. iszik kicsit és akkor nem annyira fegyelmezett, nem tudom a te párod milyen, ezt te tudod).

A másik ötletem a TCST: tudatos család tervezés. Mondd neki, hogy hőmérőzöl (ezt amúgy teheted is) és figyeled a nyákod stb. Aztán (persze mikor nem feltűnő, mondjuk ne a ciklus közepén, de azért akkor, amikor van rá esély) mondd azt hogy most lehet. Azért ez szerintem bejönne, mert pl. menstruáció után elvileg nem lehetsz terhes, de ha jó korán van a peteérésed, akkor lehet, mert a sperma vagy 2-3, néha még több napig is életképes a hüvelyben, és akkor lehet, hogy közben ovulálsz és találkoznak :)

Megértem, hogy nem akarsz hazudni, de végülis ez nem hazugság, mert nem lehetsz benne biztos, hogy most nem szabadna... Csak rizikós, és hát...

2011. júl. 27. 22:32
 27/44 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval, ha a pasi ügyes, akkor megszakítással nemigen jön össze a baba, mi kb 9 évig védekeztünk így, soha nem csúszott be, aztán az első éles próbálkozásnál összejött.
2011. júl. 27. 22:43
 28/44 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó válaszolok, hát igen nagyon figyel rá!!! mikor menstruálok akkor is csak egy nap hogy bennem élvez mert mondtam hogy most lehet de pl menstruáció 3 napján már véletlenül sem pedig akkor se történhet baj de... ugyhogy vigyáz nagyon, az is hogy időben szálljon ki arra is mert van idő még pár másodperc hogy kijön belőlem mielőtt elélvez, nem tudom de ugy látszik nagyon tudja kontrolálni, persze ez nem baj csak most nekem jelen esetben nem jó.
2011. júl. 27. 22:47
 29/44 anonim ***** válasza:
51%
Hát hallod, tudod kinek kéne egy ilyen pasi? Legalább egy igazán, nagyon jót lehetne vele szexelni. Rólad már nem is beszélve. Hogy a ...ba lehet így élvezni a szexet, hogy te azt számolod meddig kéne még belógatnia, ő meg azt, hogy mikor kell abbahagynia?? 10 év múlva meg mentek pszichológushoz, mert neked a fejed fáj, apukának nem áll fel, a gyerek meg ágyba vizel...
2011. júl. 28. 02:40
 30/44 A kérdező kommentje:
szerintem sokan védekeznek megszakításos módszerrel és nincs semmi hátrányuk belőle. se a gyereküknek ha már van. persze 12 év gyógyszerszedés után kicsit engem is zavar hogy vigyázni kell vagy persze nem kötelező mert megszoktam hogy akkor és ugy ahogy akarjuk, de jelen helyzetben ez nem fusztrál, engem jobban zavarna ha :pl: várj még kicsit még nem lehet mert nem hatott a kup, vagy várj még fel kell raknom a gumit.de szerintem embere válogatja.
2011. júl. 28. 04:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!