Hogy legyek terhes ha megszakítással védekezünk? Valami trükk,
Megértem, hogy vágysz a gyerekre, de ha a párod nem teljesen nyitott a dologra, szerintem ne így csináld.
Mi hüvelykúppal védekeztünk 3 év óvszerezés után összesen 2 alkalommal. Szombaton múlt 4 hónapos a kislányunk, és majdnem ráment a kapcsolatunk. Apa nem akart még gyereket, és el is akarta vetetni, iszonyat megsínylette a kapcsolatunk a terhesség első 16 hetét. Aztán kiderült, hogy kislány, azóta párom imádja, de nem ez volt a kérdés. Na szóval szerintem beszéld meg a pároddal, hogy te szeretnéd, ha élesben csinálnátok, és még így sem biztos, hogy elsőre összejön.
Uhh... ez hogy a kedvéért már elvetettél egy gyereket, ez szerintem csak ront a helyzeten. Ebből tisztán látszik, hogy nem akar még gyereket. (Az, hogy a következőnél már a hírt egész jól fogadta, nem jelent semmit, lehet pár hét múlva azt mondta volna, hogy ő még erre nincs készen, és elhagy. Ha annyira örült volna neki, és annyira bánná, hogy elment az a baba, most nem írnál ki itt kérdést, mer már rég nem védekeznétek.
Még olvasni is szörnyű, amiket itt írsz :( A szülők az ilyen nőktől féltik szerintem a legjobban a fiaikat. Értem én, hogy ennyire akarsz gyereket, de ez akkor is a párod hülyére vétele. Erre alapoznál egy kapcsolatot? Nem tudom, hogy Magyarországon mennyire van rá lehetőség, de akkor már ezerszer tisztességesebb lenne, ha egy egészségügyi intézményt felkeresnél, és donorsprema útján esnél teherbe. Ha úgyis felneveled egyedül is, akkor állj neki az egésznek egyedül, ne húzz csőbe senkit. Külföldön van erre mód, persze fizetni kell érte.
Mi is kb így vagyunk a párommal. Ő úgy fogalmaz "szeretne már de még nem akar" én ezt úgy értelmezem hogy szeretne MINDEN olyan körülményt megteremteni ahogy elképzeli a baba környezetét, hogy mire megérkezik minden úgy legyen ahogy Ő gondolja.
És hogy a kérdésedre válaszoljak: Én a duplázást mondanám.
kedves utolsó.
hogy érted azt hogy duplázás, és azt hogy megteremtettél mindent ahogy irtad?
ő annyira érdekes nézegeti a kisfiukat meg a kb 3-4-5éves gyerkőcöket ha látunk még ő szól hogy nézd milyen jó fej? meg ilyenek, de kicsit félek attól hogy leüljek és azt mondjam neki hogy márpedig nem akarok egszakítást hanem csináljuk végig és ha lesz baba én szeretném!! nem szertném elveszíteni őt ez miatt, de akkor hódoljak be annak hogy ő még nem akar, akkor mi legyen? én ezért akarom ezt az egészet mert ha olyan mintha megint véletlenül terhes lennék akkor ok nála, de tudom hogy fél kicsit ami persze normális, de nem akarok várni tovább.
bocsi utolsó. végigolvastam még egyszer amit irtál és értem hogy irtad hgoy mindent megteremteni, pont ugyan ezt mondta a párom hogy ő meg akar adni mindent neki meg a szokásos hogy mire lesz addigra meglegyen minden de persze igy is meglenne mindene, szerintem ezt a félelem mondja belőlük, de a duplázást nem értem, illetve hogy egymás után kétszer szeretkezni?
az nem menne olyat még nem nagyon csináltunk,sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!