Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy legyek terhes ha megszakí...

Hogy legyek terhes ha megszakítással védekezünk? Valami trükk,

Figyelt kérdés
az az igazság hogy a párom nem zárkózik el a baba elől de tenni nem tesz érte mármint nem élvez bennem, megszakítással védekezünk, viszont ha terhes lennék igy véletlenül akkor örülne!!! és én szeretnék terhes lenni mostmár nagyon!! mit tegyek hogy "véletlenül" teherbe essek??? valaki akinek igy sikerült??
2011. júl. 24. 20:37
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
hát az az igazság hogy a multkor mikor terhes lettem illetve orvos is igazolta, irtam neki egy képeslapot a baba nevében és kértem hogy utánna hívjon mikor elolvasta, hát aztán hívott és örült pedig hogy féltem hogy hogy fogja venni a hírt. de jól vette, ugyhogy azért gondolom hogy valahol nem mondaná hogy vetessem el, csak talán fél azt mondani hogy mostantól gyerek projekt,
2011. júl. 25. 08:26
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy vágysz a gyerekre, de ha a párod nem teljesen nyitott a dologra, szerintem ne így csináld.

Mi hüvelykúppal védekeztünk 3 év óvszerezés után összesen 2 alkalommal. Szombaton múlt 4 hónapos a kislányunk, és majdnem ráment a kapcsolatunk. Apa nem akart még gyereket, és el is akarta vetetni, iszonyat megsínylette a kapcsolatunk a terhesség első 16 hetét. Aztán kiderült, hogy kislány, azóta párom imádja, de nem ez volt a kérdés. Na szóval szerintem beszéld meg a pároddal, hogy te szeretnéd, ha élesben csinálnátok, és még így sem biztos, hogy elsőre összejön.

2011. júl. 25. 08:32
 13/44 A kérdező kommentje:
igen tudom de borzasztóan szeretném és megvan az okom miért, a fele a történetnek hogy először mikor terhes lettem azt kérte vetessem el, megtettem vesztemre, mig élek bánni fogom, aztán megint terhes lettem ezt most ő is szerette volna és erre meghalt a baba, hát röviden ennyi, és erre irtam hogy ha kell tüzön vizen egyedül is de nagyon vágyok rá és ahogy irtad lehet hogy nemis jön össze elsőre, csak godoltam ha valami ilyesmi taktika lenne azért próbálkoznék, ja és már a korom is megvan hozzá, :(
2011. júl. 25. 08:35
 14/44 anonim ***** válasza:
87%

Uhh... ez hogy a kedvéért már elvetettél egy gyereket, ez szerintem csak ront a helyzeten. Ebből tisztán látszik, hogy nem akar még gyereket. (Az, hogy a következőnél már a hírt egész jól fogadta, nem jelent semmit, lehet pár hét múlva azt mondta volna, hogy ő még erre nincs készen, és elhagy. Ha annyira örült volna neki, és annyira bánná, hogy elment az a baba, most nem írnál ki itt kérdést, mer már rég nem védekeznétek.

Még olvasni is szörnyű, amiket itt írsz :( A szülők az ilyen nőktől féltik szerintem a legjobban a fiaikat. Értem én, hogy ennyire akarsz gyereket, de ez akkor is a párod hülyére vétele. Erre alapoznál egy kapcsolatot? Nem tudom, hogy Magyarországon mennyire van rá lehetőség, de akkor már ezerszer tisztességesebb lenne, ha egy egészségügyi intézményt felkeresnél, és donorsprema útján esnél teherbe. Ha úgyis felneveled egyedül is, akkor állj neki az egésznek egyedül, ne húzz csőbe senkit. Külföldön van erre mód, persze fizetni kell érte.

2011. júl. 25. 14:09
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
nekem is véletlen jött össze(tényleg véletlen,még nem akartam gyereket),és amikor elmondtam neki,hogy terhes vagyok,mondta,hogy ő nem akart gyereket és szia,azóta se látogatja a gyereket. a gyereket nem könnyű egyedül nevelni,ez tény,és addig amíg ő nem akarja addig ne,mert tényleg rámehet a kapcsolat,ahogy nekem rá is ment! én a helyedbe egy finom vacsival várnám,és elmondanám neki,hogy szeretlek,és szeretném ha élesbe menne a dolog. ez a max trükk amit bevetnék,és én is azt mondom amit az akit leszoltál,hogy undorító dolog trükköket alakalmazni,és mielött bárki leszolna,vagy lepontozna a gyerek nekem nem trükkel jött össze(menstruáció utolsó napján jött össze,és hüvelykúppal védekeztünk.)
2011. júl. 25. 16:18
 16/44 anonim ***** válasza:

Mi is kb így vagyunk a párommal. Ő úgy fogalmaz "szeretne már de még nem akar" én ezt úgy értelmezem hogy szeretne MINDEN olyan körülményt megteremteni ahogy elképzeli a baba környezetét, hogy mire megérkezik minden úgy legyen ahogy Ő gondolja.

És hogy a kérdésedre válaszoljak: Én a duplázást mondanám.

2011. júl. 27. 19:27
 17/44 A kérdező kommentje:

kedves utolsó.

hogy érted azt hogy duplázás, és azt hogy megteremtettél mindent ahogy irtad?

ő annyira érdekes nézegeti a kisfiukat meg a kb 3-4-5éves gyerkőcöket ha látunk még ő szól hogy nézd milyen jó fej? meg ilyenek, de kicsit félek attól hogy leüljek és azt mondjam neki hogy márpedig nem akarok egszakítást hanem csináljuk végig és ha lesz baba én szeretném!! nem szertném elveszíteni őt ez miatt, de akkor hódoljak be annak hogy ő még nem akar, akkor mi legyen? én ezért akarom ezt az egészet mert ha olyan mintha megint véletlenül terhes lennék akkor ok nála, de tudom hogy fél kicsit ami persze normális, de nem akarok várni tovább.

2011. júl. 27. 19:48
 18/44 A kérdező kommentje:

bocsi utolsó. végigolvastam még egyszer amit irtál és értem hogy irtad hgoy mindent megteremteni, pont ugyan ezt mondta a párom hogy ő meg akar adni mindent neki meg a szokásos hogy mire lesz addigra meglegyen minden de persze igy is meglenne mindene, szerintem ezt a félelem mondja belőlük, de a duplázást nem értem, illetve hogy egymás után kétszer szeretkezni?

az nem menne olyat még nem nagyon csináltunk,sajna

2011. júl. 27. 19:51
 19/44 anonim ***** válasza:
Mindenkinek meg van a maga úgymond színvonala ahogy él így van elképzelése arról hogy a gyerkőcét milyen körülményben szeretné felnevelni, gondolok itt pl: hogy ne legyen hitelünk (nemsokára lejár) Egy picit jobb autó, épp költözésben vagyunk,nekem egy jobban fizető munka,(meg ki tudja mit akar még beszerezni) stb. A duplázás pedig az hogy a párod elmegy,és aztán megint rámászol! :)
2011. júl. 27. 20:00
 20/44 A kérdező kommentje:
irtam privátot utolsó ha nem gond ha igen akkor leírom ide is amit oda.
2011. júl. 27. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!