Megszakítással ki lett ténylegesen terhes? Hogyan jött össze?
van már 2 kisfiunk, előttük fogamzásgátló gyógyszert szedtem. a kicsi 20 hónapos és lehet vállalunk 3. babát.
megszakítással voltunk együtt a héten szerdán és pénteken, ma van ovulációm.
mennyi az esélye? lett így tényleg valaki terhes? mert írják itt többen hogy így lettek terhesen, de olyan írjon már aki tényleg terhes lett és hogyan sikerült :)
nem lenne baj ha baba lenne. ma volt egy pici rózsaszín folyásom a wc papíron.az mi lehetett?
köszi.
Én 19 évesen költöztem a páromhoz(3 éve voltunk már együtt)mi is végig megszakításosan szexeltünk ,meg is lett az eredménye:))Kisfiam pont ma 2 éves:)))
Nálunk azt hittem,meg ő is hogy időben kiszállt,de aztán van rá egy élő bizonyítékunk.Akkor kezdtem el dolgozni szóval amilyen hulla fáradt voltam csoda hogy volt sex:)De összejött váratlanul és örülök neki:)))
köszi a válaszokat.
Isten éltesse a Kisfiadat :) !!
kedves utolsó: majd megszokod a gondolatot, meglátod ha megszületik imádni fogod :)
Mi 8 évig védekeztünk megszakítással és nem lettem így terhes soha. (aztán egyszer gondoltunk egyet és nem védekeztünk sehogy és megfogant a kisfiúnk :)
Szerintem ha a férfi ügyes, nem sok esélye van így a terhességnek.
De én azt nem értem az ilyen kérdéseknél, hogy ha szeretnétek babát közös döntéssel, akkor mire jó a megszakítás? Akkor miért nem élesben próbálkoztok?
Szia! Én is így lettem babás. Ráadásul olyan napon voltunk együtt, mikor a peteérésig volt 2hetem. Hihetetlen volt a pozitív teszt látványa, életem legszebb meglepetése volt. Akkoriban én is írtam kérdést, hogy lehetséges e így (válaszolók 1/10-e szinte lehülyézett, mert szerintük így nem lehetek terhes). És lám mégis lehetséges!:-)
(A rózsaszín folyás lehet talán beágyazódás,mert valakinél pici vérzéssel jár.)
Megy a drukk!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!