Hogy legyek terhes ha megszakítással védekezünk? Valami trükk,
Figyelt kérdés
az az igazság hogy a párom nem zárkózik el a baba elől de tenni nem tesz érte mármint nem élvez bennem, megszakítással védekezünk, viszont ha terhes lennék igy véletlenül akkor örülne!!! és én szeretnék terhes lenni mostmár nagyon!! mit tegyek hogy "véletlenül" teherbe essek??? valaki akinek igy sikerült??2011. júl. 24. 20:37
41/44 A kérdező kommentje:
20:09es ez a baj hogy tudom hogy eljönne az idő de egyszerüen félek hogy késő lesz, és azok után amik mostanában történtek szeretnék minél előbb babát,
2011. júl. 29. 11:21
42/44 anonim válasza:
De miben lenne késő vagy miért?
43/44 A kérdező kommentje:
abban hogy 33 éves vagyok és ő valószínü 5 8 évig nemakar gyereket ha ugy van, a másik hogy rettegek hogy bár mikor előjöhet a betegségem ami azzal jár hogy kiveszik a méhemet és akkor már biztos nemlesz baba. ezért szeretnék minél előbb!!!
2011. júl. 29. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!