Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy legyek terhes ha megszakí...

Hogy legyek terhes ha megszakítással védekezünk? Valami trükk,

Figyelt kérdés
az az igazság hogy a párom nem zárkózik el a baba elől de tenni nem tesz érte mármint nem élvez bennem, megszakítással védekezünk, viszont ha terhes lennék igy véletlenül akkor örülne!!! és én szeretnék terhes lenni mostmár nagyon!! mit tegyek hogy "véletlenül" teherbe essek??? valaki akinek igy sikerült??
2011. júl. 24. 20:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
02.40-es! hát nálad vagy elmentek otthonról, vagy nagyon élénk a fantáziád, hogy a fenébe tudtad a gyerek ágybavizelését levezetni a megszakításos szexből ? ? :))))) azt se tudom röhögjek vagy sírjak ezen
2011. júl. 28. 13:35
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én TÖKÉLETESEN megértelek...Bár én még sose voltam terhes, de most mi is így állunk. Azt beszéltük meg a párommal, hogy nem teszünk érte, se ellene. Jön a baba, amikor jönnie kell!

De nem egyszer megfordult már a fejemben, hogy amikor kiveszi, és kézzel befejezem neki, akkor jut a kezemre is anyag. És amikor kimegyek a mosdóba kezet mosni, feljuttatok pár kiskatonát a hüvelyembe....

De eddig még nem tettem meg. A lelkiismeretem valahogy nem hagyja...Szeretném megvárni, hogy a párom is akarja annyira mint én. (Nála el fog jönni, tudom! :) )

De volt ismerősöm, aki konkrétan felcsináltatta magát, mert a palija annyira fosott a gyerektől, hogy leírhatatlan...És most ő a világ legeslegboldogabb apukája! :) Persze ehhez kellett az a sok-sok év együtt töltött idő, hogy ne menjen rá a kapcsolatuk.

De nekem az a véleményem, hogy ha párod is csak az ismeretlentől fél, és ott van az a sok "mi lesz, ha..." kérdés. És ha már benne lesz, meg fogjátok oldani közösen!

Sok sikert nektek! :)

2011. júl. 28. 13:42
 33/44 anonim ***** válasza:
Ez kemény... engem ilyenre nem vitt volna rá a lelkiismeretem. Nem kívánok pálcát törni senki fölött, de tőlem az ilyen hozzáállás távol áll. Én kivártam, amíg a férjem akarja.
2011. júl. 28. 13:57
 34/44 A kérdező kommentje:

kedves 13:42 es

köszönöm amit irtál igen ez természetesen igy lenne jó ha ő mondaná de fél és tuti hogy csak azok a kérdések merengenek benne és azért fél, ahogy irtad ismerem annyira hogy talán csak egy tényleg ilyen véletlen dolog lenne és boldog lenne én pedig a világ legboldogabb embere. tudom ismerem őt annyira. és ezért szerettem volna a kérdésemre választ kapni, néha a férfiaknak kell egy kis lökés hogy segítsük őket de persze ezt nekik nem kell tudni mert az a büszkeségüket ugye sérti, ezért mondják hogy a férfiak csak azt hiszik hogy ők irányítanak mindent, vagy valami ilyesmi, de ha mi nők nem lennénk.... szerintem.

2011. júl. 28. 19:10
 35/44 A kérdező kommentje:

13.35 ös köszönöm,

én sem tudom hogy jutott erre a következtetésre az előtted hozzászóló de igazából nekem magas labda volt, én nem gondolnám hogyha még egyedül is maradok a babával és tiszta szívemből szeretem és megadod neki mindent még esetleg lehet hogy apukát is mert ugy gondolom azért nem vagyok halálra itélve azért mert van egy gyerekem attól még lehet majd párom is és lehet hogy imádni fogja a gyerekem, és azt hiszem ezért nem fog bebisilni majd ! :)

2011. júl. 28. 19:22
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

HÚ az én emberem nagyon nehezen akarta. Sokszor át kellett vele beszélni a dolgot, de volt, hogy megbeszéltük és utána sem volt hajlandó elélvezni bennem. Ez teljesen rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra, majdhogynem szörnyű volt a szex, én mindig csalódottságot éreztem, és ő is rosszul érezte magát, mert látta rajtam, hogy szar.ul esik. Önző voltam, beismerem.

Aztán egyszer csak bevettem a lesz.arom tablettát és úgy döntöttem, hogy élvezem a szexet, akárhogy is lesz és nem erőltetem többet a páromra, hiszen szeretem őt. Így is lett, majd pár hónap keresztlányos látogatás és pár újabb "erőszakmentes", spontán beszélgetést követően minden "simán" ment a 3. hónapban pedig összejött a baba, pont akkor, amikor már nem arra koncentráltunk, hogy mi akkor most "gyereket" csinálunk, hanem egyszerűen élveztük az egymással töltött perceket. Azóta már mindenkinek elhíresztelte az állapotosságom, sőt a 8 hetes uh képét is az összes valaha volt macsó haverjának átküldte nagy büszkén és valamelyik nap is nyitva találtam a mappát, amiben a várandósság alatt összegyűjtött anyagot tartom, gondolom nézegette a képet. Többször beszélgettünk arról is például, hogy milyen neműnek örülnénk és mindketten abban maradtunk, hogy teljesen mindegy, bárhogy alakul boldogok leszünk és nagyon várjuk.

Én innen sejtem hogy remek apuka lesz, de ehhez az is kellett, hogy magától akarja vagy lássa be, hogy itt az ideje a babónak, azzal pedig hogy erőszakos voltam nagyon kibabráltam vele, mert nyűggé, kínná tettem a mindennapos életünket, nem beszélve a szexről. Buta voltam, de tanultam belőle, soha többet nem tennék ilyet azzal az emberrel aki szeret és kiáll mellettem.

Szerintem várj türelemmel.

2011. júl. 28. 20:09
 37/44 anonim ***** válasza:
13:57-es. Nem a kérdésre válaszoltál! Ez a gyakori kérdések.hu, nem itt kell önnön nagyszerűségedet hirdetni. ha a hozzáállás tőled távol áll, ne válaszolj! Itt nem az egyetértésünket fejezzük ki, hanem segítünk a kérdezőnek, ha tudunk. Ha nem, komment nélkül továbbállunk.
2011. júl. 28. 21:17
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

A férjem számolgatja a pete éréseimet, nem szeretem. Van egy gyerekünk, szeretnénk másikat, de nem akarom, hogy számolgassa, mikor van pete érésem. Én is morfondíroztam rajta, hogy küszöböljem ki ezt a komoly problémát.

Megoldás! VAN!

Pharmatex helyi fogamzásgátlás! Használom, míg meg szokja a férjem, majd pete érésnél nem teszem be, és Ő bent fog maradni, mert azt hiszi haszálom a fogamzásgátlót! Nem veszélyes, tudom ajánlani! A tv-ben reklámozzák!

Ez egy kúp, amit neked kell feldugni a hüvelybe szex elött 10 perccel és 2 órán keresztül ad védelmet, aztán megszűnik a védelem, minden együttlét elött használni kell. tehát, ha még 2 órában benne vagytok akkor is fel kell rakni a következő kúpot következő együttlét elött!

Több féle van, drága de megéri

www.pharmatex.hu oldalon utánna is nézhetsz.

Sok sikert

2011. júl. 28. 22:02
 39/44 anonim ***** válasza:
Azért az ugye világos nektek lányok, hogy a kérdező a párja kérésére már egy babát elvetett? Akkor én nem hiszem, hogy neki csak a természetes félelmei lennének, és közben meg majd fantasztikus apa lesz...
2011. júl. 29. 10:01
 40/44 A kérdező kommentje:

ez igy van kedves utolsó válaszoló és hidd el az életemet adnám érte ha visszacsinálhatnám!!!! viszont a mostani babának örült, ezért irtam ki a kérdést, mert egy félsz benne van de ha véletlenül jönne össze nem lenne gond!

előző válaszolók köszönöm!!

2011. júl. 29. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!