Mit gondoltok pocaklakó?
Figyelt kérdés
16.án kelett volna neki megjönnie de semmi... nem is érzem hogy megfog jönni, mivel máskor már elötte pár nappal görcsölök meg ilyesmi, viszont márc.1.én voltunk eggyütt párommal védekezés nélkül (kb. akkor volt peteérés). más tünetet nem nagyon érzek max néha szurkál a hasam és néha néha rosszul vagyok...(émelygés, hányinger, szédülés) jövöhét keddig várok és ha addig nem jön meg tesztelek...de addig kiváncsi lennék a ti véleményetekre....tudom hogy igy "láthatatlanba" nahéz megmondani, de ti mit gondoltok?? talán baba van??2011. márc. 18. 18:37
1/8 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem irni hogy amikor peteérés volt kb. elötte és utána 1 hétig elég sűrű krémes folyásom volt, azóta meg szinte száraz vagyok.
2011. márc. 18. 18:39
2/8 anonim válasza:
Hőt nem mérsz reggelente? Nagyon beszédes tud lenni.
Egyébként drukkolok.
3/8 A kérdező kommentje:
nem...igazából eddig nagyon akartam babát meg minden de eddig nem jött össze, aztán most nem is járt az eszembe egész hónapba elvoltam foglalva, és ezért nem is járt az eszembe...lehet hogy most igy még is összejött hogy nem ezen görcsöltem?
2011. márc. 18. 19:03
4/8 anonim válasza:
Én a helyedben már teszteltem volna.
Drukkolok!
5/8 anonim válasza:
Ha terhes vagy a teszt már kimutatná..Szerintem ne várd meg a keddet...
6/8 gica04 válasza:
Már 3 napos terhességet kilehet mutatni ezekkel az új tesztekkel. Szurkolok érted!!! Remélem majd közlöd a jó hírt!
7/8 A kérdező kommentje:
persze hogy közlöm csajok :) még nem merek tesztelni mert nagyon sokszor csalódtam már, és nem akarok ujból...
2011. márc. 19. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!