Hogy eshetek teherbe ha megszakítással védekezünk?
nagyon sajnállak:(
szerintem keress egy hozzád illő férfit, aki komoly és családot szeretne.
Nagyon szeretem a párom!
és az igazság hogy nem is akarom őt kényszeríteni ezért irtam hogy akár még azt is bevállalnám hogy nem mondom el neki, és elhagyom bár lehet abba kicsit belehalok de legalább ott lenne nekem a babám.
és mivel a kérdés az volt hogy megszakítással védekezünk igy nem tudom, hogy hogy eshetek teherbe nélküle ugye :S
és az pedig biztos, hogy ő nem fog tenni semmit direkt mivel megmondta mikor felhoztam neki a témát, hogy még nem szeretne gyereket,tehát a kérdés adott.
13:45 os. vagyok
Eltitikolni elotte eleg nehez lenne,foleg ha azutan hagynad el hogy teherbe estel.
nalunk a csaladban volt olyan hogy anyuka gyereket akart apukat nem.Szorakozohelyen felszedett valkit teherbe esett tolle, a ferfi mai napig nem tudja hogy van egy gyereke,semilyen kotelezetsege nincs.
a te dontesed,ha szerencsed van terhes maradsz.Rasegiteni nagyon nem tudsz.
viszont ezt nem ertem, a parod tudja hogy igy konnyen teherbe eshetsz de o nem akar meg gyereket,szoval ez nekem nem tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!