Mit tegyek? Teljesen elvagyok keseredve
Nem akarsz gyereket,vagy nem tudnád eltartani?
Miért vagy elkeseredve?
Nem mondta az orvos hogy nem menstruálsz hanem ez valami bevérzés? A babával minden rendben? mert fura hogy még mindig vérzel és ha menstruációrol beszélsz akkor nem csak kicsit hanem erösen.
De nem értem mi a problémád? Hogy nem akarod a gyereket?
Ha már így kérdezed akkor ha egészséges a baba akkor hord ki, és örülj neki.
Szia! Nem vagy könnyű helyzetben,hiszen nem terveztétek( legalábbis ezt szűrtem le a kérdésből).Sok dolgot kell átgondolnod : Te meg szeretnéd-e tartani? Meg tudod-e őt tartani? Ha igen,akkor mi az ami aggaszt? Esetleg a korod? Mert ha az,akkor nyugodj meg,sokan szülnek ennyi idősen is és nagyon jó genetikai vizsgálatok léteznek már,akár magzatvíz mintavételre is van lehetőséged,ha betegségek miatt aggódsz. Van már gyermeked esetleg?
Egy dolog azonnal eszembe jutott,amikor elolvastam a kérdésed és muszáj ezt leírnom: Ha ez a baba megfogant, végig meg volt a menzeszed...akkor ez a baba nagyon meg akar születni,hiszen rejtegette magát még előled is...De persze a te döntésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!