Új hónap, új esély? Valaki, akinek most múlt el a mensije?
09:06-os vagyok, akinek bíztató tüneteket írt a kedves kérdező!
Hát én meg már nem reménykedem sajnos, mert mára csökkent a hőm 36,8-ra. Persze, igaz hogy még alaphő felett van, mert az alaphőm az 36,5. Viszont szerintem ebből mensi lesz. :(
Ugyanis volt ma reggel egy nagyon erős mensiszerű görcsöm, erősebb, mint valaha: derekam majd leszakadt közben, melleim nagyon feszültek/fájtak és kicsi vér is szivárog belőlem, ha felnyúlok, de nem folyik. Tehát végülis még nem jött meg a nagy görcs ellenére, de lehet, hogy most így akar megindulni. :( Este hőhullámom volt nagyon és azóta hányingerem van. A melleim is fájnak még.
Nekem egy ilyen görcs után azonnal meg szokott jönni, de most csak szivárog!! Viszont ez már rosszat jelent szerintem! :( Én már csak akkor reménykedem, ha holnap megemelkedik a hőm és nem jön meg. De szerintem erre nincs már esély, egy ekkora esés után. :(
Nektek Drukkolok! Majd megírom, hogy mi van velem. Most már teljesen el vagyok keseredve! :(
09:54-es vagyok:
Vagy most mehet el a babám???
Mert ilyet még nem tapasztaltam: sötétbordó pici darabka...
Most meg vagyok ijedve, mi ez??
A vetélésnél engem elöntött a vér,ha csak szivárog szerintem sima mensi lesz, ne aggódj.
Én is elkezdtem ma reggel vérezgetni, holnap-holnapután tutira megjön rendesen, már görcsöl a hasam is. A többieknek drukkolok!!!!
09:57-es vagyok
Egész nap nagyon forró vagyok és szédülök. Jelenleg pici barnázásom van. Miért lehetek ennyire forró?
Holnap reggel majd megtudom úgyis...remélhetőleg a hőm majd elárulja...
12:56-os vagyok:
Amúgy én nem görcsölök, hanem ilyen furát érzek: a farcsontomnál érzem valahol, tehát kicsit a derekam alatt nagyon enyhén hullámszerűen nyilalások. De alig érezhető az egész, csak nagyon tompán. Mi lehet velem? Most ilyen a mensi előjel?
Sziasztok!
Nekem elvileg hétfőn kellene nem megjönni, de nem vagyok biztos a pé-m időpontjában így ez sem tuti! Az tuti,hogy tegnap óta émelygek! Hát ezt nem lehet beképzelni! Akartam már párszor, de így még nem sikerül!:) Remélem most sem, bár még korainak tartom, de akkor is van!:) Meg nagyon feszül az alhasam! Olyan puffadt! Viszont tegnap érzékenyebb volt a cicim! Nem tudom mi ez, de ez az émelygés nagyon rossz!
13:00 vagyok!
13:45-ösnek:
Nagyon biztatóak a tüneteid, drukkolok neked!
Nekem abbamaradt ez a kis barnázás is, és most meg teljesen száraz vagyok és nem érzem már azt a nyillalást se a derekamnál. Jelenleg hányingerem sincs, ez csak néha jön elő...viszont a melleim azok továbbra is fájnak!
Holnapra szerintem ki fog derülni mi a helyzet. A hőm el fogja árulni szerintem, vagy az is lehet, megjön holnapra már. Majd kiderül. Én amúgy tartok a hormonzavartól...
13:45-ös vagyok! Szerintem meg neked biztatóak a tüneteid!:)
Engem meghülyít a folyásom! Ilyen se nem vizes, se nem krémes inkább ragadósnak mondanám! Azt már nem figyelgetem!:))
A derekam nekem is nyillalgat néha-néha! Meg ugye ez az émelygés. Most olyan, mintha savam lenne! De szerintem csak benyeltem valami vírust, mert túl korainak tartom, hogy ezt érezzem! Egész nap olyan, mintha hőemelkedésem lenne, de nincs, mert kétszer mértem! Nem tudom mi lehet. A hasam nagyon puffadt!
Nekünk még csak első hónap! Azért rendeltem ovutesztet, ha nem jön össze, a következő hónapban kipróbálom!
Ti mióta próbálkoztok?
Köszi a bíztatást!
Hát mi már több mint 1 éve próbálkozunk! De szerintem eddig azért nem jött össze, mert naponta többször volt szex! Kicsit mohó az én párom. :)
De ez volt az első ciklus, hogy átálltunk arra, hogy a termékeny napokban 2 napi együttlét legyen. És akkor most tele vagyok babás tünetekkel...de én meg attól félek, hogy hormonzavarom van. Az a baj, hogy nem tudom mi a különbség a terhesség és hormonzavar tünetei között...:( és így a legrosszabbra gondolok.
Most picit émelygek amúgy megint és tompán fáj a derekam, a melleim továbbra is fájnak. Én már csak abban reménykedem, hogy holnap újra emelkedik a hőm, na akkor már talán újra bizakodhatnék, viszont ha csökken megint, akkor itt már nincs baba szerintem...:(
Nyugi! Még bármi lehet!
Ha gondolod írj privátot és levelezhetünk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!